Uitvoerder Railway

Doorsturen
 
  • Aanbod Een goed startsalaris
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012889
  • Locatie Utrecht
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Voor VolkerRail, een gerenommeerde aannemer in de infrastructuur die al jaren wordt genoemd als één van de beste werkgevers van Nederland, zijn wij op zoek naar engineers die het leuk vinden om op termijn eindverantwoordelijke te worden voor spoorwegprojecten op locatie. 

Functie

Je gaat je bezig houden met de voorbereiding en uitvoering van spoor vernieuwings- en nieuwbouwprojecten. Belangrijkste onderwerpen zijn altijd veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie. Je bent als engineer betrokken bij projecten van A tot Z, van het ontwerp, calculatie tot en met de werkmethodes. Tijdens de uitvoering draag je verantwoordelijkheid voor het project en coördineer je de samenwerking je projectteam. 

Als uitvoerder sta je in nauw contact met de opdrachtgever en adviseer je de projectleiders over de uitvoeringsplanning. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor monteurs en ploegen, waarmee je de werkzaamheden afstemt, de voortgang monitort en bovenal verantwoordelijk bent voor veilig en efficiënt werken. 

Tijdens een 2-jarig traject ga jij je post-hbo-diploma behalen richting elementaire infrastructuur, krijg je vakinhoudelijke trainingen richting contractvormen, projectanalyse, planning, krijg je 1 op 1 begeleiding van een coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt en ga je de benodigde soft- en business skills ontwikkelen. Door dit traject ga jij je sneller ontwikkelen dan vergelijkbare engineers: je bent eerder zelfstandig en gaat sneller stappen maken in je carrière. 

Als persoon zoeken wij communicatief vaardige engineers die in een dynamische omgeving (op termijn) in staat zijn om projectverantwoording te dragen, aan te sturen en contact te houden met de klant, assistent-uitvoerders en projectleiders.

Bedrijf

VolkerRail is een gerenommeerde aannemer in de infrastructuur die al jaren wordt genoemd als één van de beste werkgevers van Nederland.

Aanbod

  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden conform een Talent Development Programma via YER
  • Een goed startsalaris en snelle stappen zeker mogelijk door snelle ontwikkeling
  • Direct een goede basis met elementaire infrastructuur en doorontwikkeling tot specialist en expert als uitvoerder in de infrastructuur. 

Profiel

Afgeronde technische opleiding richting bijvoorbeeld: civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of aviation.

Doorsturen