HR Business Partner

Doorsturen
 
  • Aanbod € 3.000 - € 4.000
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10012660
  • Locatie Zaandammerplein, Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
  • Branche Energy, Gas, Water, (Petro)Chemical, Engineering

Over deze vacature

HR Business Partner gezocht voor een sterk groeiende internationale technische organisatie.

Vast dienstverband | start per direct voor 32-40 uur per week.

Functie

Als HR Business Partner ben je, in goed oveleg met de CEO, verantwoordelijk voor het HR in Nederland (75 medewerkers) en Engeland (8 medewerkers in Aberdeen). Je ontwikkelt HR-beleid, adviseert en voert de operationele HR-activiteiten (het is een stand alone functie) uit. Je draagt zorg voor 'continue improvement' als het gaat om HR-processen en efficiency om HR naar een hoger plan te brengen in aansluiting op de bedrijfsdoelstellingen. Je maakt onderdeel uit van het managementteam en rapporteert aan de CEO. Projecten die opgepakt kunnen worden zijn het ontwikkelen van beleid op het gebied van Succession Planning en het Bonus Beleid, het opzetten van een personeelshandboek voor de organisatie in Engeland.

Het betreft een zelfstandige functie met ontwikkelmogelijkheden, waar je de kans krijgt te leren, zaken op te zetten en zaken naar je toe te trekken. Er wordt ook van je verwacht dat je heel pragmatisch bent en bijvoorbeeld de contracten zelf opstelt en andere operationele taken doet. Eventueel is hier een stagiair voor aan te trekken.

Bedrijf

Een snelgroeiende succesvolle internationale organisatie met ambitieuze doelstellingen waar medewerkers trots zijn om voor te werken en trots zijn op het product wat gemaakt wordt. De organisatie heeft twee locaties, één in Nederland omgeving Amsterdam (het hoofdkantoor met 75-80 medewerkers) en één in Engeland (Aberdeen, 8 medewerkers).

Aanbod

Salaris € 3.000 - € 4.000, afhankelijk van ervaring.

Profiel

Hbo en 3-8 jaar werkervaring in HR-advisering.

Junior of medior met de juiste 'drive', zelfstandigheid en ambities zijn welkom om te solliciteren. Ook voor de meer senior kandidaat met een pragmatische aanpak is interesse.

Doorsturen