Kostendeskundige civiel

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012318
  • Locatie Nijverdal
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Lijkt je een functie als kostendeskundige iets voor jou? Wil en kan je meer dan calculeren? Wil je werken aan onderscheidend vermogen op complexe projecten? Dan is de functie van Kostendeskundige Civiel iets voor jou! 

Functie

Als kostendeskundige werk je integraal mee in een tenderteam. Je bent een belangrijke schakel in de dialoogrondes met de opdrachtgever en verantwoordelijk voor de integrale begroting. Je zaken stem je af met onze partners om een goede reële kostprijs te bepalen en draagt de verantwoordelijkheid voor de complete begroting, het calculatieproces en offertevergelijk. Je signaleert risico´s en legt ze vast, ook heb je een belangrijke advies rol richting de directie. Je zorgt voor een goede overdracht naar het realisatieteam en jij bent het eerste aanspreekpunt voor het realisatieteam bij vragen over de begroting. Je toont dat je betrokken bent en leert van elkaar, je werkt samen voor een goed resultaat.

Er wordt vanuit een relatief klein en hecht team gewerkt waarin de kostendeskundige een prominente rol speelt in een team waarbij design en construct, calculatie en ontwerp nauw samenwerken om tot de beste aanbieding te komen. Daarbij komen civiele 'kunstwerken' als bruggen en tunnels aan bod, maar kruisbestuiving tussen de collega´s met civiele en utilitaire expertise vindt plaats op bijvoorbeeld stationswerken, waaruit telkens weer blijkt dat ze elkaar perfect aanvullen en versterken.

Bedrijf

Het bedrijf is een transparante en goed winstgevend bouwbedrijf in Nederland, waar ontwikkeling en duurzaamheid centraal staan. Ze excelleren op projecten met doorlopende bedrijfsvoering en logistieke uitdagingen. Dit doen Ze vanuit een duurzame, slagvaardige organisatie waarbij de focus ligt op continue verbetering, binnen een markt waar meer gevraagd wordt dan alleen een product. Een markt waar kritisch gekeken wordt naar circulariteit, proces en omgeving vanuit een integrale benadering van ontwerp tot realisatie.

Aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidings- en ontwikkelingsfaciliteiten. Er zijn doorgroeimogelijkheden en er wordt je een positie geboden waarbij je jezelf echt kunt ontwikkelen en kunt werken aan een toekomstgericht bedrijf met een scherpe missie en visie. 

Profiel

Waar moet je aan voldoen?

  • Je beschikt over een hbo/wo-diploma in de richting Civiele Techniek;
  • Je bent enthousiast en oplossingsgericht ingesteld;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Doorsturen