Junior Contractmanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012316
  • Locatie Amersfoort
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Ben jij iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat en wil je werken binnen een goed winstgevend bouwbedrijf met een functie als contractmanager? Lees dan snel verder! 

Functie

Voor de vestiging in Amersfoort en Nijverdal zoeken wij versterking! Het gaat over het realiseren van complexe en uiteenlopende projecten waar anderen de uitdaging uit de weg zouden gaan. Vanuit de combinatie van utiliteitsbouw en infra proberen wij van elk project een succes te maken. Zo zijn wij nu bezig met een metamorfose van het station Almere Centrum, bouwen we verschillende onderdoorgangen, transformeren we een gerechtsgebouw en bouwen we een school van de 21e eeuw. Dit is allemaal te realiseren door het team met de beste mensen en hier kun jij onderdeel van zijn! 

Bedrijf

Het bedrijf is een transparante en goed winstgevend bouwbedrijf in Nederland, waar ontwikkeling en duurzaamheid centraal staan. Ze excelleren op projecten met doorlopende bedrijfsvoering en logistieke uitdagingen. Dit doen ze vanuit een duurzame, slagvaardige organisatie waarbij de focus ligt op continue verbetering, binnen een markt waar meer gevraagd wordt dan alleen een product. Een markt waar kritisch gekeken wordt naar circulariteit, proces en omgeving vanuit een integrale benadering van ontwerp tot realisatie.

Aanbod

Wij bieden je zelfstandigheid, flexibele werktijden, het Young Development Programma en de overige ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij je de unieke kans om te werken in een mooi bedrijf met een zeer uitdagende functie. Actief samenwerken met alle aspecten van het bedrijf is de basis, want de mensen maken de organisatie! In onze matrixstructuur is iedereen een radar in het grote geheel. Dit brengt een lading verantwoordelijkheid met zich mee, maar biedt ook ruimte om mee te helpen met veranderingen in de organisatie of om soms het verschil te maken! 

Profiel

Jij bent een contractmanager of contractmanager in spe, die uitdagingen niet uit de weg gaat. Met je contractmanager collega ben jij het contractuele geweten van de organisatie. Je vindt het leuk om contracten kritisch te doorgronden, eigen te maken en om te zetten in concrete adviezen. Of ondersteunen in de opmaak van risicodossiers, bestekswijzigingen of andere contractuele aspecten. Je hebt een HBO/WO bouw- of infra gerelateerde opleiding en mogelijk al over enige jaren werkervaring. Je hebt affiniteit met bouw- en aanbestedingsrecht, maar wilt je verdiepen en je kennis verbreden. 

Doorsturen