Senior werkvoorbereider utilitaire woningbouw

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012225
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Achter goed werk schuilt een goede voorbereiding. Zeker als het gaat om miljoenenprojecten. Als senior werkvoorbereider zorg jij dat alles klopt en stuur je bij waar nodig. Zo weet jij van grote woningbouwprojecten in steden die nauwelijks ruimte over hebben een succes te maken.

Functie

Dit ga je doen

Achter de schermen zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Dat spullen op tijd op de bouwlocatie zijn, de materialen kloppen en dat je team zich houdt aan planning en budget. Je werkt mee aan grote ambitieuze woningbouwprojecten als de  Fenixloodsen in Rotterdam, de parkeergarages met woontorens op het  HAGA-terrein in Den Haag of het groene woonproject  Vertical in Amsterdam Sloterdijk-Centrum.

De spil van het team, zo mag je jou best noemen. Je controleert tekeningen, maakt verslagen en voorbereidingsplannen, en zet daar de standlijnen in. Oftewel: jij houdt de voortgang van een project, vooral op technisch gebied, nauwlettend in de gaten. Je bent in je werk ontzettend secuur. Zo controleer je stukken van onderaaannemers, leveranciers en zorg je dat we de stukken van adviseurs, constructeur en architect op tijd binnenkrijgen en voldoen aan onze verwachtingen. Je gaat in gesprek met onderaannemers en leveranciers om tot de beste prijs te komen voor materialen en diensten en overleg je met het team over details, planning, logistiek e.d.

Op grote projecten werk je samen met meerdere werkvoorbereiders. Dit probeer je aan het begin van het project te doen op een centrale locatie. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Rosmalen of Rotterdam. Pas daarna gaan we in overleg aan de slag op de bouwlocatie. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor kiezen om twee dagen op de bouwkeet te werken en drie dagen op kantoor, of andersom. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld gevels, ruwbouw, afbouw of de coördinatie van installaties. Bij een volgend project kan het zomaar zijn dat je verantwoordelijk bent voor een ander onderdeel. Je krijgt dus volop kansen om je te verdiepen en te verbreden. Ook zijn we al ver met BIM. Hierin ga jij je ook verder ontwikkelen.

Bedrijf

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. 

Aanbod

Wat je van ons mag verwachten

 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV.

Profiel

Dit ben jij

Je bent een techneut, werkt nauwkeurig, geconcentreerd en verdiept je in de materie waar je mee werkt. In samenwerken ben je goed en je kunt ook mensen aansturen. Betrouwbaar, ook dat ben je. Belangrijk, want met jouw projecten is veel geld gemoeid. Verder heb je:

 • Hbo-niveau op het gebied van bouwkunde door opleiding of werkervaring.
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider.
Doorsturen