Werkvoorbereider service en onderhoud

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012233
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Jouw missie als (bouwkundig) werkvoorbereider? Onderhouds- en servicewerkzaamheden opnemen, calculeren en plannen. Uit naam van Heijmans Utiliteit, werk je met een nieuw, enthousiast team op locatie van een grote hightech klant. Hier dragen jullie verantwoordelijkheid voor de status van het vastgoed. Je hebt daarbij direct contact met gebruikers, dat maakt jouw baan extra interessant.

Functie

Dit ga je doen

Vandaag een offerte opstellen en storing onderzoeken, morgen een verbouwing van kantoorruimte voorbereiden: ongeplande onderhoudswerkzaamheden zijn divers en veelzijdig. Als werkvoorbereider zorg je dat deze opgenomen, voorbereid, gepland, gecalculeerd, begroot, uitgevoerd en digitaal vastgelegd worden. Je krijgt je werk via drie werkstromen binnen. Ten eerste gaat het om calamiteiten die opgelost en verwerkt moeten worden. Daarnaast bereid je preventief onderhoud voor. Je collega’s signaleren tijdens onderhoudsrondes aandachtspunten, waarna jij een overzicht maakt van de benodigdheden en kosten voor definitief herstel. Tot slot ga je aan de slag op basis van wensen van de klant. Zo kan een opdrachtgever vragen om de herinrichting van het bedrijfsrestaurant of het ophangen van een whiteboard.

Dit alles doe je voor een nieuwe grote hightech klant, waarvoor we momenteel een nieuw team samenstellen. De manier van werken is innovatief en vooruitstrevend: we vormen één contract met dienstverleners van andere onderhoudsdisciplines, zoals werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Vanuit Heijmans pakken we het bouwkundige stukje op, terwijl we elkaar als partijen aanvullen en ondersteunen. Jouw werkzaamheden ontvang je veelal digitaal, waarna je deze zelf oppakt. Je overlegt hierbij met de contractbeheerder over onderwerpen zoals de manier van aanvliegen, de benodigdheden en de kosten. Je werkt in een dynamische omgeving, waarin geen stagnatie mag ontstaan. Daarom vraag je jezelf continu af wat voor invloed de werkprocessen op het bedrijfsproces van de opdrachtgever hebben. Je denkt dus vooruit en verbetert daarmee de kwaliteit van het gebouw, je team, Heijmans én je persoonlijke groei.

Bedrijf

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten en gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen. We willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken, vinden wij belangrijk.

Jouw team

Op de locatie van onze opdrachtgever ga je deel uitmaken van een nieuw, groeiend team dat bestaat uit zo’n twintig collega’s. Ons doel? Alle operationele werkzaamheden rondom de kwaliteit van het gebouw van onze opdrachtgever uit handen nemen. Dit doen we namens Heijmans Utiliteit. We zijn geen eigenaar van het gebouw, maar wel van de status van het gebouw. Deze verantwoordelijkheid dragen we als gedreven team vol enthousiasme. We leveren kwaliteit door helder en open met elkaar te communiceren. Daarnaast zijn we gemotiveerd om zowel onze vakkennis als ons team te blijven ontwikkelen.

Aanbod

Wat je van ons mag verwachten

 • Een marktconform salaris.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Een warm welkom. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.


Profiel

Dit ben jij

Op jou kunnen we bouwen: daar twijfelen we niet aan. Je neemt namelijk verantwoordelijkheid voor je werk, overziet de gevolgen ervan en kunt goed samenwerken met opdrachtgevers, uitvoerders en teamleden. Gaan we vandaag naar links en morgen naar rechts? Geen probleem. Je stelt je namelijk flexibel op en laat je werk vallen voor ad-hoc-klussen. Verder heb je:

 • Hbo werk & denkniveau in de richting van bouwkunde.
 • Drie jaar ervaring als werkvoorbereider voor service- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Ervaring met het digitaal vastleggen van werkzaamheden; we gebruiken hiervoor eigen software, calculatieprogramma’s en onderhoudsapplicaties.
 • VCA-VOL, MBV en TBV en basiskennis van NEN3140/1010/2767. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
Doorsturen