ONDERHOUDSCOÖRDINATOR DEN HAAG - ROTTERDAM

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012136
 • Locatie Vianen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Public & Civil

Over deze vacature

In het contract van Rotterdam en Den Haag, maak jij veiligheid mogelijk! Dat de trein vandaag en morgen veilig personen en goederen vervoerd kan alleen als het onderhoud van het spoor in orde is. Dit is jouw nieuwe uitdaging!

Als onderhoudscoördinator ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het beheer van deze spoorgebieden. Je stelt preventieve onderhoudsschema’s op en je bepaalt de te nemen maatregelen. Je schat de risico’s en ook de kansen in. Je onderzoekt modificatievoorstellen en bespreekt deze met ProRail. Je doet ook mogelijke voorstellen voor vernieuwingen binnen dit traject.

Je bewaakt de contractuele prestaties van VolkerRail en toetst deze bij de bijbehorende financiële, kwalitatieve en procesmatige maatstaven.

Kortom, een baan met technische en communicatieve uitdagingen en veel verantwoordelijkheid.

Functie

Binnen het contracten team werk jij samen met ruim 50 collega’s vanuit het kantoor in Rotterdam. In dit team wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Van jou vraagt dit een goed communicatief vermogen, maar je moet ook goed kunnen plannen. Je werkt nauw samen met onderhoudscoördinatoren, beheerders, storingscoördinatoren, werkvoorbereiders en contractcoördinatoren. 

Bedrijf

Als onderdeel van   #TeamVolkerRail, wat uit 1100 collega’s bestaat heb je nog zo’n 16.000 collega’s bij VolkerWessels in binnen- en buitenland. Gezamenlijk werken zij aan de toekomst en maken zij morgen mogelijk. Ontwerpen voor modern, duurzaam en veilig reizen in Nederland. Veilig onderweg, daar doen ze het voor!

Aanbod

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van ervaring in het vakgebied en opleidingsniveau. Een salaris van € 2.800 - € 5.000 per 4 weken, dit is 13 keer uitbetaald krijgen per jaar en daar komt nog vakantiegeld boven op!
 • 25 vakantiedagen + 8 roostervrije dagen
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Uitstekende CAO, pensioen en overige voorzieningen

Profiel

Je bent al enkele jaren betrokken binnen een technische omgeving in een soortgelijke rol. Denk hierbij aan onderhoudsengineer, maintenance engineer of onderhoudscoördinator. Als dit ook nog binnen de spoor en railbranche dan is dit een pre. Je hebt minimaal hbo bachelor diploma in bedrijfskundige of technische richting.

Daarnaast ben jij zelfstandig, analytisch en kun je goed procesmatig denken. Je bent proactief en communicatief. Je bent graag onderdeel van het team. Je neemt uit jezelf eigenaarschap en door je flexibele werkhouding kan je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. 

Doorsturen