Advocaat-medewerker Corporate/M&A

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Legal
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10011594
  • Locatie Amsterdam, Noord-Holland
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Legal

Over deze vacature

Interessante positie in een uitdagende ondernemingsrecht praktijk met mooie zaken, waar je talent de ruimte krijgt en je je kwaliteiten als advocaat verder kunt ontwikkelen.

Functie

deBreij is volledig gericht op de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk en M&A in het bijzonder. Als advocaat-medewerker begeleid je onder andere fusies en overnames, joint ventures, financieringsrondes, management buy-outs en ‘debt to equity’ transacties.

Bedrijf

Als specialisten in het ondernemingsrecht geeft deBreij doelgericht advies en is het kantoor in staat om duidelijk stelling te nemen. Dat doet deBreij op basis van unieke ervaring in (public & private) M&A, private equity en venture capital transacties. Het werk houdt niet op bij het sluiten van een deal. Ook daarna zijn de advocaten van deBreij graag een vertrouwde adviseur over governance of vennootschappelijke structuur, commerciële overeenkomsten en andere vraagstukken die spelen in ondernemingen.

De cliënten van deBreij bestaan uit vooraanstaande strategische partijen, banken en institutionele investeerders, fondsen, informal investors, founders, corporate finance adviseurs en managementteams.

Aanbod

deBreij biedt een uitstekend salaris, een bonus- en pensioenregeling en nog een aantal andere leuke arbeidsvoorwaarden (zoals 1 keer per week bootcamp en een jaarlijkse skivakantie).

Profiel

deBreij zoekt niet zomaar advocaten, maar het liefst mensen met een sterk karakter en een eigen aanpak. Verder heb je tussen de 4 en 7 jaar werkervaring als advocaat en voornamelijk ervaring met ondernemingsrecht, M&A in het bijzonder. 

Doorsturen