Engineer Duurzame Energie

Doorsturen
 
 • Aanbod Engineer Duurzame Installaties
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10011636
 • Locatie Delft
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering, Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Is het jouw doel om Nederland duurzamer te maken? Begint jouw hart sneller te kloppen van installatietechnische vraagstukken? Ben jij een ster in het opstellen van technische adviezen? Dan is deze rol wat voor jou!

Functie

Als Engineer Duurzame Energie is het jouw doel gasloze nieuwbouwwoningen te ontwerpen. Denk aan o.a. aan nieuwbouwwoningen voorzien van duurzame energie, warmtepompen, zonnecollectoren en balansventilatie.

Je komt te werken in een dynamisch team. Je bent verantwoordelijk voor de technische opvolging vanuit klantverzoeken die via Accountmanagers en andere collega’s binnenkomen. Deze vragen hebben betrekking op technisch advies, opname van projecten en het doorzetten van offerte aanvragen.

Jij verzorgt de aanbiedingen voor de klant en werkt deze technisch uit. Dit houdt in dat jij je bezig houdt met de ontwerpen van de totale installaties (alle technieken die een woning kunnen voorkomen). In deze functie werk je samen met verschillende collega’s van verschillende afdelingen, waaronder accountmanagers, service- en aftersales medewerkers en de tekenaar.

Binnen dit hechte en loyale team werk je nauw samen met je collega’s en rapporteer je aan de Operational Manager.

Bedrijf

Klimaat@home ontwikkelt met vaste partners zeer energiezuinige woningen en woonwijken desgewenst met financiering en instandhouding. Voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame woningen werkt Klimaat@home samen met vaste partners. Het doel van de samenwerking is de realisatie van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie waarbij de partijen dezelfde missie delen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers.

Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW-ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.

Aanbod

Met deze innovatieve manier van denken en doen draag je bij aan een duurzamere wereld in de vorm van uitdagende projecten binnen de woningbouw. Daarnaast ben je werkzaam bij een grote naam in de bouw die goed voor haar personeel zorgt. Denk aan afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes, sportieve activiteiten, opleidingsmogelijkheden, kennis sessies en fijne collega's. Daarnaast is het salaris goed (t/m circa € 4.000 bruto per maand o.b.v. 40 uur) en krijg je alle middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Meer weten? Ik ben te bereiken via victorhaaze@yer.nl/0621630832.

Profiel

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde
 • Ervaring in de installatietechniek en/of bouw
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een klantvriendelijke instelling en een proactieve werkhouding
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
Doorsturen