Servicetechnicus Duurzame Installaties

Doorsturen
 
 • Aanbod Servicetechnicus Duurzame Installaties
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10011637
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Werken bij YER
 • Branche Engineering, Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Ben jij de zelfstandige Service Technicus die uitdaging haalt uit het oplossen van complexe technische storingen en zich graag bezighoudt met afwisselende werkzaamheden binnen de duurzame energiesector? Dan is deze rol wat voor jou!

Functie

Onze opdrachtgever (fabrikant duurzame installaties) groeit hard en zoekt daarom 6 servicetechnici in het bezit van een F Gas certificaat (categorie 1). De vacatures zijn in omgeving: Utrecht, Oost Brabant, Noord- & Zuid-Holland. Tip van de sluier: het is geen installateur!


Als Service Technicus voer je zelfstandig veelzijdige technische werkzaamheden uit op locatie. Het is een functie in een dynamische werkomgeving, waarin je veel op pad bent en in direct contact staat met onze klanten. Met jouw klantgerichte instelling en heldere communicatie is het voor jou geen probleem om in te spelen op de vragen en behoeften van onze klanten en zorg je dat je alle klanten met een tevreden gevoel achterlaat.


Bovendien ben jij de specialist die als geen ander weet hoe je storingen bij haar diverse producten kunt oplossen. Haar CV-ketels en (grondgebonden) warmtepompen zijn dankzij hun energiezuinigheid en kwaliteit een begrip in Nederland. Maar als één van de grootste spelers in de Europese verwarmingsmarkt lopen zij ook voorop in de ontwikkeling van warmwaterbereiders en vernieuwende, duurzame oplossingen zoals hybride- en warmtepompsystemen.


Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:


 • Het informeren van installateurs over de vastgestelde storingen en oplossingen;
 • Het adviseren van gebruikers en installateurs over het in gebruik nemen en in/ afstellen van onze producten;
 • Het oplossen van storingen en repareren van diverse toestellen uit ons portfolio;
 • Het zorgen voor de ingebruikstelling van onze warmtepompen en het oplossen van storingen aan warmtepompen;
 • Kort en bondig een rapport samenvatten;
 • Contact onderhouden met de Accountmanagers in jouw regio.


Je leest het goed: contact met installateurs. Als zij er niet uitkomen, dan ben jij aan zet. Kortom: een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden.


Bedrijf

Klimaat@home ontwikkelt met vaste partners zeer energiezuinige woningen en woonwijken desgewenst met financiering en instandhouding. Voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame woningen werkt Klimaat@home samen met vaste partners. Het doel van de samenwerking is de realisatie van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie waarbij de partijen dezelfde missie delen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers.


Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.

Aanbod

Met deze innovatieve manier van denken en doen draag je bij aan een duurzamere wereld. Daarnaast ben je werkzaam bij een grote naam in de bouw die goed voor haar personeel zorgt. Denk aan afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes, sportieve activiteiten, opleidingsmogelijkheden, kennis sessies en fijne collega's. Daarnaast is het salaris goed (t/m ca. €4000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur) en krijg je alle middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarbij krijg je 40 vakantiedagen.


Meer weten? Ik ben te bereiken via victorhaaze@yer.nl/0621630832

Profiel

Je staat voor kwaliteit en wil je daarom ook graag blijven ontwikkelen in je vakgebied. Door de veelzijdige werkzaamheden haal jij veel voldoening uit je werk. Eenmaal in de 5 weken ben je beschikbaar een storingsdienst. Om deze verscheidenheid aan taken tot een goed einde te brengen beschik jij over:


 • Minimaal mbo-niveau 4 diploma in de richting van Installatietechniek of servicetechnicus;
 • Een F-gas certificaat (Stek diploma);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de koeltechniek;
 • Kennis van en ervaring met wand en/of staande ketels.


Doorsturen