Projectmanager Duurzame Energie

Doorsturen
 
 • Aanbod Projectmanager Duurzame Energie
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10011632
 • Locatie Delft
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Word jij blij van duurzame energie? Is het jouw doel om alle woningen van het gas af te halen als projectmanager? Dan is deze rol wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever in Delft zijn wij op zoek naar een projectmanager duurzame energie die vanaf de planfase t/m oplevering eindverantwoordelijk is voor duurzame projecten in de woningbouw. Qua installaties kun je denken aan: zonnecollectoren, balansventilatie & warmtepompen. Projecten variëren van 40 tot 1000 woningen.


Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het tijdig en binnen budget realiseren van meerdere projecten. Je bent de beslisser in een "go or no go" voor de projecten en houdt je bezig met commercieel relatiebeheer met de bestaande klanten.


Jouw span of control bedraagt (afhankelijk van het project) tussen de 15 - 30 fte. Dit bestaat uit monteurs, werkvoorbereiders, calculatoren en projectleiders. Je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang, capaciteit, kwaliteit, budget, oplevering en in te zetten middelen bij deze complexe projecten. Vanaf ontwerpfase t/m overdracht naar de exploitatiefase ben je verantwoordelijk.


Wat ga je doen? Draagvlak creëren, teamleden motiveren en faciliteren, risico's managen, verwachtingen van stakeholders managen en na de oplevering ben je betrokken bij de eindevaluaties. Daarnaast is er nog veel meer waar je verantwoordelijk voor bent, maar dat laten we voor een gesprek om te bespreken ;).


Je werkzaamheden zijn onder andere:


 • Projectbezoeken en werkplekinspecties;
 • Medewerkers van de partners en opdrachtgever coördineren om tijdig en tegen de juiste kosten het project te bouwen;
 • Onderhouden van contacten met de opdrachtgever;
 • Zorgen voor juiste en tijdige afstemming van planning, werkvoorbereiding, techniek- en tekenwerkzaamheden;
 • Werkopnames;
 • Controleren werkplanning en bewaken van de voortgang op een project;
 • Coachen en begeleiden van projectleiders en uitvoerders;

Bedrijf

Klimaat@home ontwikkelt met vaste partners zeer energiezuinige woningen en woonwijken desgewenst met financiering en instandhouding. Voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame woningen werkt Klimaat@home samen met vaste partners. Het doel van de samenwerking is de realisatie van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie waarbij de partijen dezelfde missie delen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers.


Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.

Aanbod

Met deze innovatieve manier van denken en doen draag je bij aan een duurzamere wereld in de vorm van uitdagende projecten binnen de woningbouw. Daarnaast ben je werkzaam bij een grote naam in de bouw die goed voor haar personeel zorgt. Denk aan afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes, sportieve activiteiten, opleidingsmogelijkheden, kennis sessies en fijne collega's. Daarnaast is het salaris goed (t/m ca. €6000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur) en krijg je alle middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren.


Meer weten? Ik ben te bereiken via victorhaaze@yer.nl/0621630832

Profiel

Wat wordt er van jou verwacht?


Jij beschikt over een grote dosis technisch inzicht, analytisch vermogen en planmatig inzicht. In deze functie wordt er ook van je verwacht dat je de mouwen kan opstropen en mee kan werken. Dankzij je sociale, gedreven en zelfstandige persoonlijkheid zie jij problemen als uitdagingen. Geen tijd is immers geen prioriteit. Waar nodig stel jij je flexibel op. Jij hebt een resultaatgerichte, ondernemende en stimulerende mentaliteit en bent daarom in staat als "sterke communicator" de verschillende disciplines binnen het project met elkaar te verbinden, inspireren en de samenwerking te bevorderen. Je kan goed omgaan met veranderingen en vindt het leuk om in een snel groeiende organisatie te werken.


Daarnaast beschik jij over:


 • Afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Kennis van BENG en GPR;
 • 5 jaar ervaring in een rol als projectleider of projectmanager bij een middelgrote of grote installateur;
 • Interesse in energietechniek en klimaatinstallaties;
 • Bereid om projectlocaties te bezoeken;
Doorsturen