Junior Werkvoorbereider

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10011427
  • Locatie Rijssen
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Spreekt een baan als Werkvoorbereider jou aan en heb jij een passie voor bouw? Wil je een belangrijke rol spelen binnen het realiseren van projecten? Ben jij iemand die gedreven is en een oog voor detail heeft? Dan is dit een baan voor jou! 

Functie

Je werkt samen in een projectteam samen met je projectleider en (hoofd)uitvoerder, hierbij speel je een belangrijke rol bij de realisatie van projecten. Wij zoeken werkvoorbereiders voor uitdagende woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Je coördineert het proces rondom de projecten. Je zorgt ervoor dat alle disciplines tot in detail worden afgestemd, hierbij wordt ook vaak gebruik gemaakt van een BIM model. Je bent bezig met inkoopvoorbereiding, je maakt planningen en (werk) tekeningen klaar voor de uitvoering. Daarnaast werk je samen met de externe adviseurs, leveranciers en onderaannemers. Je verbindt alle verschillende partijen met elkaar en zorgt voor onderlinge afstemming. Je hebt de regie over het project en managet het proces zo optimaal mogelijk. Ook bewaak je planningen, zodat deadlines behaald worden. 

Bedrijf

Het bedrijf heeft ervaring met ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden. Binnen het bedrijf is klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap belangrijk. Het bedrijf is ervan overtuigd dat er door goede samenwerking en communicatie met alle bouwpartners mooie projecten gerealiseerd worden. De werkwijze is gerealiseerd op continuïteit, duurzaamheid en innovatie. 

Aanbod

Een uitdagende functie binnen een leuke werksfeer, waar je nauw samenwerkt met collega´s. Interessante projecten waarbij je volop de ruimte krijgt om deze zelf aan te sturen. Je ontvangt een laptop, mobiele telefoon en laptop om je werk goed te kunnen doen. Een uitdagende en interessante functie, binnen een no-nonsense organisatie. Verder bieden wij een aan de functie gerelateerd salaris met goede secundaire voorwaarden. 

Profiel

Je werkt zeer nauwkeurig, bent gedreven en je hebt een oog voor detail. Je hebt een passie voor bouw en beschikt over zowel mondeling als schriftelijk over uitstekende communicatievaardigheden. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde of vergelijkbaar en je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. 

Doorsturen