Projectleider semiconductor industrie

Doorsturen
 
 • Aanbod Projectleider werktuigbouwkundige installaties - semiconductor industrie
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10011228
 • Locatie Nijmegen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Aan de slag als projectleider in een hightech omgeving, waar je je bezig houdt met het onderhoud aan een grote diversiteit en complexiteit van installaties? 

Functie

Functieomschrijving

Wil jij als projectleider onderdeel uitmaken van en leiding geven aan een ervaren en specialistisch team bij één van de grootste werkgevers van Nederland en meewerken aan technisch uitdagende projecten in een hightech omgeving op het gebied van service en onderhoud aan diverse technische installaties? Dan ben je bij Breijer Contractonderhoud onderdeel van Facilicom Solutions aan het juiste adres.


Als technisch projectleider  bij onze opdrachtgever in semiconductor industrie geef je functioneel leiding aan de engineers/werkvoorbereiders en tekenaars werkzaam voor één van onze opdrachtgevers. Je rapporteert aan de contract coördinator die met de klant afstemt en bouw- vergaderingen bezoekt en aan jou terugkoppelt wat de uitkomsten en details zijn. De technische vraagstukken die hieruit voortvloeien, zoek jij verder uit met jouw team. Het betreft een grote diversiteit en complexiteit aan installaties. Jouw verantwoordelijkheid is om het ontwerp zodanig te verwerken dat de selectie van materialen zoals pompen, luchtbehandelingskasten, verwarmingsketels, koelmachines, etc. slagvaardig en vooral zorgvuldig gebeurt. Je bereidt ook financiële stukken voor en bewaakt de voortgang en kwaliteit van engineeringswerkzaamheden zodat de contract coördinator beslagen ten ijs komt bij de opdrachtgever.

Bedrijf

Bedrijfsinformatie

Wil jij ook mensen blij maken?


Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.Onze merken


De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.Onze mensen


Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.Onze markten


Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.


Facilicom Solutions is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Facilicom Solutions bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Incluzio en Gom. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.We zijn een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Onze supertechneuten en facilitaire helden leveren maatwerk, zodat we de service verlenen waar onze klanten behoefte aan hebben. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Aanbod

Wat je krijgt

Een baan als projectleider bij Breijer Contractonderhoud betekent:

 • dat je beschikking hebt over 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar op fulltime basis;
 • dat je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan.


Profiel

Voor de rol van projectleider bij onze opdrachtgever in de semiconductor industrie in Nijmegen komen wij graag in contact met jou wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel:

 • je beschikt over minimaal afgeronde MBO4 of HBO opleiding in een technische richting bij voorkeur werktuigbouwkunde;
 • je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol in een technische omgeving (voorkeur gaat uit naar service- en onderhoudsbedrijf);
 • bent analytisch en aantoonbaar kostenbewust;
 • je hebt ruime kennis van lucht- en klimaatbehandeling installaties;
 • je hebt interesse in technische innovaties in gebouwinstallaties;
 • je hebt affiniteit met financiën;
 • en je bent woonachtig in midden of zuiden van Nederland.


Doorsturen