Teamlead Electrical Engineering

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10011054
  • Locatie Drachten
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Heb jij ervaring met hardware engineering en ben je in staat om werkzaamheden te structureren en teamleden te enthousiasmeren? Dan komen wij graag met jou in contact voor de vacature van Teamlead Electrical Engineering bij BD Kiestra te Drachten.

Functie

De Teamlead Electrical Engineering is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en engineering van alle elektronica en elektrische schema’s die gebruikt worden in onze

systemen. Het grootste deel hiervan wordt in eigen huis ontwikkeld, een klein deel wordt uitbesteed aan specialistische leveranciers.

Het team waar je verantwoordelijk voor bent bestaat uit 3 mensen die zich bezig houden met de ontwikkeling van elektronica (PCB’s) en 3 mensen die zich bezig houden met de ontwikkeling van elektra en kabelsystemen. Deze mensen werken aan opdrachten voor verschillende projecten in onze cross-functionele teams. Het maken van een goede planning is essentieel in onze projecten.

Bedrijf

BD Kiestra ontwikkelt en produceert innovatieve geautomatiseerde laboratoriumsystemen van hoge kwaliteit voor medische bacteriologische laboratoria. Door laboratoria te automatiseren worden op snelle en betrouwbare wijze grote volumes samples verwerkt waardoor aan patiënten sneller een behandeling toegewezen kan worden. Onze missie kunnen we kort en krachtig samenvatten: we willen de gezondheid van mensen over de hele wereld verbeteren.

BD Kiestra is een innovatief bedrijf met gedreven, betrokken collega’s die een sterke band hebben met de organisatie. Het bedrijf heeft een prettige, informele werksfeer waarbij je als medewerker ruim de gelegenheid krijgt om initiatief te tonen en je creativiteit te benutten. Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse ontwikkelingsmogelijkheden, wat ook wereldwijd mogelijkheden biedt binnen het BD concern.

Aanbod

Naast goede arbeidsvoorwaarden en 13 ADV dagen biedt BD Kiestra een professionele uitdaging in een zeer gemotiveerd team, een mondiale omgeving en met perspectieven op lange termijn. Een vertrouwde werksfeer in een innovatieve omgeving waar jouw mening telt. Diversiteit kenmerkt onze bedrijfscultuur en we zijn ervan overtuigd dat het ons een sterker team maakt.

Profiel

We zoeken een Teamlead met ervaring in de aansturing van ontwikkelwerkzaamheden binnen elektronica en elektra. Dit mag een ervaren Teamlead zijn, maar het kan ook een Lead Engineer of Projectmanager zijn die graag een klein team wil gaan aansturen.

Domeinkennis is wel van belang, dat wil zeggen kennis van ontwikkeling van elektronica (PCB’s) en Elektra (kabelbomen/systemen).

Onze elektronica wordt gemaakt voor gebruik in medische systemen (IEC 6230). In deze positie is het van belang dat je goed kan communiceren met alle stakeholders waar je mee te maken hebt.

Belangrijke competenties voor onze leidinggevende posities zijn o.a. besluitvaardigheid, uitdrukkingsvaardigheid, leiderschap, lef en durf.

Doorsturen