Underwriter Assistent Brandverzekeringen

Doorsturen
 
 • Aanbod Mooie functie beschikbaar voor administratieve duizendpoot
 • Vakgebied Insurance
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10010952
 • Locatie Amstelveen
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Vanuit vestigingen in Amstelveen, Brussel, Rotterdam, Antwerpen en Parijs biedt men niet alleen verzekeringsoplossingen aan in haar belangrijkste werkgebied, de Benelux, maar ook daarbuiten. Onder andere via de partners binnen het INI-netwerk, een internationaal netwerk van verzekeraars. Maatwerk en gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van risicobeheer en verzekeringen staan daarbij centraal.


Zowel in Nederland, België als Frankrijk zijn er vier business lines: Property, Liability, Marine en Fleet, die ondersteund worden door een aantal support units. De organisatie telt circa 500 medewerkers. Deze verzekeraar heeft een 'A-' rating van Standard & Poor's en een 'A+' rating van FitchRatings. Voor de business line Fire zijn wij op zoek naar een full time Underwriting Assistant.


De business line Fire is een belangrijke speler in de Nederlandse markt voor zakelijke brandverzekeringen en is volop in beweging. Dit vraagt om een ambitieuze collega die gedreven is om bij te dragen aan de prestaties op (inter-)nationaal niveau.


Functie

Als Underwriting Assistant ben je mede-verantwoordelijk voor de administratieve processen rondom Fire Underwriting en ondersteun je de Underwriters in hun werkzaamheden. Die ondersteuning bestaat onder andere uit:


·         verzorgen van de offerte registratie

·         verzamelen van gegevens ten behoeve van offertes

·         voorbereiden van continuaties en portefeuille acties

·         opmaken van (financiële) rapportages (Excel)

·         controleren van verzekeringscontracten

·         agendabeheer

          

Tevens onderhoud je regelmatig contact met de assurantiemakelaars en ondersteun je het Underwriting team in brede zin (alle voorkomende werkzaamheden).

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een verzekeraar van grote en middelgrote ondernemingen. Om goed aan te sluiten bij de behoeften van haar klanten werkt de maatschappij meestal samen met gespecialiseerde (beurs) makelaars. Met een premie-inkomen van ongeveer EUR 600 miljoen (2012) behoren zij tot de top van de zakelijke verzekeringsmarkt.

 

Onze opdrachtgever, een vooraanstaande gespecialiseerde verzekeraar en herverzekeraar, genoteerd in de FTSE 250 en actief in de Lloyd’s markt, het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa en Bermuda.

Aanbod

 • goed salaris (afgestemd op kennis en ervaring
 • vakantiegeld
 • 13e maand
 • goed pensioen
 • ontwikkelingsplan
 • veel vrijheid en flexibiliteit

Profiel

·         vooropleiding HAVO / MBO

·         werk- en denkniveau MBO / HBO

·         relevante opleidingen binnen de verzekeringsbranche zijn een pré

·         enkele jaren ervaring in een administratieve/ondersteunende functie bij een verzekeringsmaatschappij of assurantiemakelaar

·         bij voorkeur beschik je over affiniteit met property verzekeringen en basis assurantiekennis

·         uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en een goede beheersing van de Engelse taal

·         affiniteit met automatisering, meer specifiek Microsoft Office applicaties

·         goede communicatieve vaardigheden

·         verder ben je zelfstandig, stressbestendig, flexibel

·         minimaal 4 dagen per week en bij voorkeur fulltime beschikbaar

Doorsturen