Werkvoorbereider installatietechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10010625
 • Locatie Breda
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Breda én ben jij als ervaren Werkvoorbereider Installatietechniek op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wij zijn een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met vestigingen door heel Nederland. Van Dorp kenmerkt zich als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Dit bedrijf is continu in beweging en zij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mensen om hun team te versterken. Zij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van hun medewerkers en bieden de medewerkers veel ruimte om zich te kunnen blijven ontplooien. Benieuwd naar het werken bij Van Dorp en naar de collega’s? Maak dan met een aantal van hen kennis in deze video’s.

Functie

Wat ga je doen als Werkvoorbereider Installatietechniek?

De vestiging Breda is helemaal Van Dorp, maar dan toch met een eigen ‘Couleur Local’. Oftewel, een bourgondische Brabantse vestiging waar hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker tijd is voor een lach en ontspanning! De vestiging heeft een afdeling technisch beheer, waar de technieken werktuigbouwkunde en elektrotechniek samenkomen en waar een mooie variëteit aan klanten bediend wordt. Het team bestaat uit circa 40 enthousiaste collega’s die voor elkaar door het vuur gaan. Het woord “samen” staat er hoog in het vaandel en net als bij alle andere vestigingen heerst het familiegevoel. Een vestiging waar ze trots op zijn!

Je gaat aan de slag op de afdeling Projecten, een afdeling met projecten die maximaal een aantal maanden duren. Als werkvoorbereider ben jij de spil van de organisatie en daarbij de rechterhand van de projectleider. Je staat midden in de operatie en hebt een breed en gevarieerd takenpakket. Je bestelt materialen, bereid projecten voor en zorgt ervoor dat de monteurs buiten doen wat ze moeten doen. Daarbij beheer je alle inspectie, onderhoud-, reparatie- en storingswerkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied bij de projecten. Bovendien ben jij het bekende gezicht voor de klanten. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, technici en natuurlijk de interne afdelingen. Tot slot houdt jij de kwaliteit en kosten in de gaten en je koppelt dit terug aan de projectleider. Een ontzettende allround functie met veel verantwoordelijkheid!

Bedrijf

De vastgoed-, bouw- en infrasector is continu in beweging. Organisaties die actief zijn in de branche zijn voortdurend bezig met het (her)ontwikkelen van projecten op het gebied van bouw, onderhoud, renovatie en installatie. Door de toenemende complexiteit van deze projecten is de werkwijze dynamischer geworden en ligt de focus steeds meer op de voorbereiding en contractvorming. Actuele voorbeelden hiervan zijn contractvormen als UAV GC, DBMF(O) en PPS. Voor de realisatie van deze projecten zijn wij altijd op zoek naar hoogopgeleide professionals die hun grenzen willen verleggen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meewerken aan de projecten van onze opdrachtgevers?

Aanbod

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
 • Je krijgt binnen van Dorp een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • Voor de kinderen van de medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de mbo/hbo/wo-opleiding;
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
 • Werken bij Van Dorp betekend terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.

Profiel

Wie ben jij?

 • Als Werkvoorbereider Installatietechniek verwachten wij van jou dat je zelfstandig aan de slag kunt als werkvoorbereider én verder kijkt dan je neus lang is. Je bent ambitieus en kijkt verder dan je neus lang is;
 • Je hebt ervaring in het werken binnen utiliteitsprojecten;
 • Je hebt een aansluitende opleiding gevolgd in de richting van de installatietechniek/Werktuigbouwkunde;
 • Je houdt van gezelligheid, maar zeker ook van doorwerken. In Breda zetten ze graag met zijn allen de schouders eronder, maar vieren ze ook hun successen!
 • Je hebt een proactieve instelling.
 • Word jij onze nieuwe ”Dorpsgenoot”? Solliciteer dan nu!
 • Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, bekijken wij of jij een match bent. Je gaat daarna in gesprek met zowel jouw potentiële nieuwe collega’s als de vestigingsdirecteur.
Doorsturen