Sales Account Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10010326
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche IT & Telecom, Medical & Health, High Tech

Over deze vacature

Jezelf op professioneel vlak ontwikkelen terwijl je bijdraagt aan een oplossing voor de groeiende zorgvraag? Ben je zelfstandig, proactief en commercieel ingesteld? Dan is deze kans om als Sales Accountmanager aan de slag te gaan bij Sensara niet te missen! Sensara is een innovatieve scale-up die hard groeit. Om deze groei te faciliteren is Sensara op zoek naar een Sales Accountmanager.

Functie

Als Sales Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van lange, succesvolle klantrelaties. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid je eigen klantportfolio op te bouwen. Dit begint met het acquireren van klanten. De acquisitie van klanten vervolg je door het onderhouden en uitbouwen van de klantrelaties. Als Sales Accountmanager is het van belang dat jij commercieel en sociaal bent ingesteld. Het opvolgen van leads is voor jou geen probleem en gaat door middel van telefonisch contact en/of bedrijfsbezoeken. Jij hebt ervaring in het benaderen van nieuwe potentiële klanten en ziet een uitdaging in het omzetten van koude en warme leads in langdurige relaties. Als Sales Accountmanager identificeer jij relevante markt- en klantontwikkelingen en je speelt hier effectief en proactief op in, hierdoor weet je zowel op korte als lange termijn waarde toe te voegen voor de klanten. Je werkt in een team om samen de commerciële doelstellingen te behalen. 

Bedrijf

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. Wereldwijd neemt de vergrijzing sterk toe. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara helpt, door middel van zorgtechnologie, zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Door de groei van deze scale-up is er ruimte ontstaan voor een Sales Account Manager die verder bouwt aan de organisatie. Met het uitbouwen van de organisatie maak jij het leven van zorgvragenden beter, hoe mooi is dat?

Aanbod

Sensara biedt jou een ondernemende, uitdagende omgeving. Samen met jouw collega’s zet jij je in voor kwalitatieve en efficiënte zorg. Naast een uitdagende werkomgeving biedt Sensara een uitstekend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Sensara is op zoek naar een Sales Accountmanager die de kwaliteiten heeft zijn eigen klantportfolio op te bouwen en te onderhouden. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent niet bang de telefoon te pakken. Verder voldoe jij aan de onderstaande criteria:   

·         Je hebt minimaal hbo denk- en werkniveau en een commerciële mindset.

·         Je hebt in het verleden je commerciële skills succesvol toegepast.

·         Affiniteit met zorg en technologie is een pre.

·         Je gaat zelfstandig, proactief te werk en bent communicatief sterk.

·         Je hebt een sociale persoonlijkheid.


Doorsturen