Uitvoerder

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10010341
  • Locatie Oldenzaal
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Jij zoekt de uitdaging op om samen met een gedreven team van monteurs, werkvoorbereiders en engineers, variërende civiele projecten op het gebied van gas, water of elektra te realiseren. Jij voelt je verantwoordelijk om er voor te zorgen dat alles 'in de puntjes' wordt geregeld. Spreekt jou dit aan? Wie weet ben jij wie we zoeken!

Functie

Het aansturen van de ploegen, het opstellen van dagplanningen en het zorgen voor een kloppende financiële administratie.

En misschien wel het belangrijkste... jij loopt voorop in het uitdragen van het beleid rondom kwaliteit, welzijn, veiligheid én gezondheid. Jij verliest het motto: “we werken veilig of we werken niet” niet uit het oog. 

Jij weet het voor elkaar te boksen om als klankbord te fungeren voor het team en tegelijkertijd contacten te onderhouden met verschillende stakeholders, waaronder de opdrachtgever, gebruikers en onderaannemers. Jij houdt het overzicht en weet, wanneer de situatie hierom vraagt, de juiste prioriteiten te stellen. De belangen van de opdrachtgever, de netbeheerder en de klant verlies jij niet uit het oog.

Bedrijf

Een echt familiebedrijf, waar plezier in het werk centraal staat. Het bedrijf levert een compleet pakket op het gebied van de ondergrondse infra van Nederland. Gas, water, elektra, telecom en warmte: Een bedrijf dat een zeer breed scala aan projecten uitvoert, van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. Een bedrijf dat ervaring, kennis en kunde in alle stappen van het proces toepast. Vanaf consultancy en engineering tot en met projectmanagement, levering, nazorg en garantie.

Aanbod

Naast een goed salaris, veel ruimte voor ondernemerschap. Een informele sfeer, gezelligheid en nuchterheid staat centraal binnen het bedrijf. Spreekt jou dit aan? Dan zullen we de arbeidsvoorwaarden van deze verantwoordelijke functie graag verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

Profiel

Voor deze functie hoef je geen ras techneut te zijn, daar heb je een team voor die voor jou de kabels en leidingen weet te verbinden. Wat wij veel belangrijker vinden is dat jij verbindingen weet te vinden tussen collega’s, gemeenten en opdrachtgevers. Daarnaast breng je mee:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4- en/of hbo-diploma
  • Goed ontwikkelde uitdrukkingsvaardigheden in woord- en geschrift

Heb je nog geen ervaring in het vak, maar wel interesse in de functie van Uitvoerder? Ook dan komen we graag met je in contact om mogelijkheden te bespreken.

Doorsturen