Teammanager Acceptatie Risicobeheer & Verzekeringsadministratie

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede voorwaarden
 • Vakgebied Insurance
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10010129
 • Locatie Sliedrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Teammanager.

Functie

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en (laten) realiseren van processen op het gebied van Acceptatie, Risicobeheer en de Verzekeringsadministratie van onze opdrachtgever. Je geeft leiding aan een leuk en goed draaiend team van 16 gedreven medewerkers. Je stimuleert de verdere ontwikkeling en onderlinge samenwerking van medewerkers. Je geeft jouw medewerkers echte aandacht en haalt het beste in hen naar boven. Jij realiseert een optimaal acceptatiebeleid voor brandverzekeringen, beheersbare risico’s en werkprocessen, die voldoen aan wet- en regelgeving. Je bent het aanspreekpunt op jouw vakgebied en je onderhoudt contacten met andere onderdelen van de organisatie en daarbuiten. Jouw inzet draagt bij aan een maximale klant- en medewerkerstevredenheid en uiteindelijk aan een gezonde groei.

De vacature is ontstaan door interne promotie van de huidige teammanager.

Bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een verzekeraar die zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient. Klanten kunnen terecht voor verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Met zo'n 2700 medewerkers en 1,6 miljoen verzekerden zijn zij een bekende naam in de branche.

Aanbod

 • Uitstekende werksfeer: plezier hebben in je werk staat voorop.
 • Wil jij de beste worden in je vak?  Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen via interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, een goede pensioenregeling, laptop van de zaak, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, bedrijfsfitnessregeling etc.
 • 25 vakantiedagen en 13 Atv-dagen bij een fulltime dienstverband.

Profiel

Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent een gedreven manager, die er naar handelt om onze dienstverlening en de resultaten voortdurend en blijvend te verbeteren. Je hebt affiniteit en ervaring met het veranderen van processen en teams. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs! Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in economische, bedrijfskundige of juridische richting. Je hebt diepgaande kennis van het vakgebied. Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis, Schade (zakelijk en particulier), Vermogen en Inkomen (PE actueel), Assurantie A, Branche Brand of Leergang Acceptant Brandverzekeringen. Tot slot heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Doorsturen