Procesmanager Gevaarlijke Stoffen

Doorsturen
 
  • Aanbod Salarisindicatie € 45.000,= - € 75.000,= bruto per jaar
  • Vakgebied Research & Development
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10008594
  • Locatie Nieuwdorp
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche (Petro)Chemical, Energy, Gas, Water, Engineering, Public & Civil

Over deze vacature

Een veelzijdige en uitdagende functie voor een deskundig, betrouwbaar & academisch geschoold ingenieur. Dit, bij een stabiele en oersolide organisatie inzake verwerking en opslag van radioactieve stoffen.

Functie

Op de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling & Communicatie is momenteel ruimte voor een betrouwbare, deskundige procesmanager gevaarlijke stoffen. Je richt je op nieuwe technologieprojecten inzake afvalverwerking en de ontwikkeling van bestaande processen en verwerkingslijnen. Zo onderzoek, ontwikkel en coördineer je innovatieve methodes, opslagmogelijkheden in nauwe samenwerking met kerncentrales, universiteiten, ziekenhuizen en industriëlen. Voor deze klanten ben je het aanspreekpunt en tevens werk je nauw samen met interne specialisten. Je rapporteert aan de Adjunct-directeur.

Bedrijf

Onze cliënt COVRA (Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval) is een 100% staatsbedrijf dat al het Nederlandse radioactief afval op een zorgvuldige en robuuste wijze verwerkt en voor minimaal 100 jaar opslaat. Zodanig dat het geen gevaar meer vormt voor mens, dier en omgeving. Kwaliteit, samenwerking, onderzoek en ontwikkeling vormen sleutelbegrippen bij deze stabiele organisatie nabij Middelburg, die geen winstoogmerk kent. De hechte organisatie met een kameraadschappelijke en aangename werksfeer kent korte (communicatie)lijnen en verwacht flexibele inzet van haar gemotiveerde medewerkers.

Aanbod

Salarisindicatie € 45.000 - € 75.000 bruto per jaar – Zeeland

Profiel

Je beschikt over een academische achtergrond, bijvoorbeeld scheikundige technologie, werktuigbouwkunde of milieukunde. Affiniteit met (nucleair) afvalmanagement, milieuzorg, recycling is gewenst. Natuurlijk ben je communicatief sterk, een echte teamplayer en heb je ervaring met projectmatig werken. Een pragmatische houding, resultaatgerichtheid en (organisatie)sensitiviteit vervolmaken het geheel.

Doorsturen