Process Developer

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10009876
 • Locatie Duiven
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

In deze functie ontwikkel je processen en toepassingen voor de productlijnen binnen het bedrijf, met primaire focus op Singulation. De Process Developer is een high level gebruiker en expert van het proces en de machine. Je vertaalt marktwensen/-eisen naar functionele eisen en werkt deze verder uit richting een nieuw of verbeterd proces, concept of ontwerp. Tevens adviseer en begeleid je klanten op gebied van hun productontwerp, testen, en het oplossen van problemen. Je beheert en borgt de (standaard) designs.

Functie

Als Process Developer ben je verantwoordelijk voor de specificaties, het testen en de benodigde documentatie. Controleren en bespreken van uitgewerkte ontwerpen van collega Engineers hoort eveneens tot het takenpakket. Middels design reviews weet je de designs te verklaren aan klanten en te anticiperen op klantenwensen. Analyses van testresultaten weet je te vertalen naar (structurele) verbeteringen.

Daarnaast heb je veel contact (al dan niet vanuit de matrix) met de Product Manager Singulation, de systeem architect en collega Process Scientists en Developers.

Bedrijf

Dit bedrijf maakt deel uit van een internationale en beursgenoteerde group en ontwikkelt en produceert machines voor de halfgeleiderindustrie. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 1500 medewerkers in dienst. De Nederlandse vestiging besteedt haar productie uit bij zusterbedrijven in Maleisië en China. De afnemers van producten van dit bedrijf zijn toonaangevende wereldwijde productenten van chips en hun toeleveranciers. In Duiven werken ongeveer 160 werknemers.


Aanbod

Het betreft een functie waar je in dienst komst bij YER en gedetacheerd wordt, met als doel om naar 13 maanden in dienst te treden bij de organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding
 • Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject
 • Vakgerichte trainingen of een compleet opleidingstraject


Profiel

Je beschikt over een afgeronde Universitaire opleiding (WTB, natuurkunde of scheikunde) met 1-3 jaar ervaring, in bij voorkeur, de hightech Industrie (machine- apparatenbouw). Je hebt de ambitie om door te groeien naar een process scientist functie, waarbij onderzoek meer centraal zal staan.

Je bent van nature een teamspeler die assertief en communicatief sterk is met een pro-actieve en ondernemende instelling.

Gezien de internationale werkomgeving beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Vanwege het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je reisbereid bent. De frequentie zal gemiddeld eens per kwartaal één tot twee weken zijn.

Competentie gedragskenmerken

Resultaatgericht

Houdt het beoogde resultaat goed in het oog, ook als er sprake is van een tegenslag of tegenwerking. Zoekt naar alternatieve wegen, als dit nodig is, maar blijft realistisch. Stemt besluiten prima af op gewenste resultaten.

Analyseren

Benadert de situatie vanuit diverse perspectieven. Is in staat op abstract niveau te denken en verbanden te leggen. Kan over het algemeen hoofd- en bijzaken op een logische manier ordenen en begrijpt hoe processen werken.

Kwaliteitsbewustzijn

Werkt zorgvuldig en stelt hoge eisen aan het werk. Kijkt kritisch naar de eigen werkzaamheden en brengt verbeteringen aan waar nodig. Is altijd bereid mee te denken over kwaliteit van andermans werk wanneer dat gevraagd wordt.

Doorsturen