Adviseur duurzaamheid

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede voorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10009844
  • Locatie Amersfoort
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Voor Primum zoekt YER een adviseur duurzaamheid. Iemand die in staat is om projecten te leiden, ervaring heeft met managementsystemen en de CO2-Prestatieladder, en het leuk vindt om bedrijven en andere organisaties te helpen bij hun duurzaamheidsvraagstukken.

Functie

Je bent werkzaam in een dynamische omgeving als onderdeel van ons team van enthousiaste adviseurs. Jouw projecten richten zich met name op het ontwikkelen en implementeren van beleid voor duurzaamheid, zowel bij (middel)grote bedrijven als bij overheidsorganisaties. Daarbij maak je gebruik van instrumenten zoals de CO2-Prestatieladder of ISO 14001. Je bent in staat om een goede aansluiting te vinden bij de dagelijkse realiteit van onze klanten, van kantoor tot de bouwplaats en management overleggen.

Je bent actief in meerdere projecten tegelijkertijd en werkt samen met andere projectleiders en adviseurs om van elk van deze projecten een succes te maken.

Bedrijf

Primum is een duurzaamheidsadviesbureau met als missie het verduurzamen van de leefomgeving. Zij willen het tempo van verduurzaming versnellen en de positieve impact vergroten. Zij helpen hun klanten bij het ontwikkelen van een visie voor duurzaamheid, het formuleren van passende strategieën en het implementeren van effectieve maatregelen.

Omdat duurzaamheid steeds meer ‘business’ wordt, wordt duurzaam onderscheiden, inhoudelijk onderbouwen én vergelijkbaarheid steeds belangrijker voor hun klanten. Daarom geloven zij in zuiverheid van beloften. Hiermee bedoelen ze dat duurzame keuzes onderscheidend, concreet en meetbaar zijn. Door hun expertise aan zowel de kant van visie als van uitvoering, kunnen zij ervoor zorgen dat alle adviezen die zij geven duurzaam onderscheidend, concreet en meetbaar zijn.

In hun ogen zijn de maatschappelijke uitdagingen al lang niet meer enkel technisch van aard, maar vooral organisatorisch en sociaal. Het team bestaat daarom uit verschillende disciplines, van civiele techniek tot bouwbiologie, ecologie en verandermanagement. Primum (bijna 30 collega’s) is een onderdeel van ingenieursbedrijf Aveco de Bondt (meer dan 400 collega’s) en maakt daarmee deel uit van het VolkerWessels-concern (17.000 collega’s).

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden in een informele werksfeer. 

Profiel

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft. Je bent pragmatisch en houdt altijd de duurzaamheidsambities in het oog. Dat is jouw doel en ook het doel van de klanten - als jij hen daarvan kunt doordringen. Je vindt het leuk om klanten op strategisch niveau te helpen, maar ook om de effecten van de gekozen strategie meetbaar inzichtelijk te maken. Je kunt als projectleider functioneren. Je vindt het leuk om na te denken over het ontwikkelen van de dienstverlening van Primum op dit gebied. Ervaring met managementsystemen zoals de CO2-Prestatieladder en duurzaamheidsverslaglegging is daarbij een plus.  

Doorsturen