Engineer E/I/A

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10009460
 • Locatie Groningen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Heb jij de ervaring en het vakmanschap om projecten voor je opdrachtgevers te laten resulteren in een effectieve en efficiënte productie en een veilige werkomgeving? Beschik jij binnen je vakgebied over een volledig scala aan vaardigheden? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je voor onze opdrachtgever Sweco.

Functie

Als Engineer kom je terecht binnen de afdeling Industrie. De afdeling bestaat uit ongeveer 80 professionals en houdt zich voornamelijk bezig met engineering, advisering en projectmanagement op het gebied van elektrische energie, gas, chemie en food gerelateerde industrie. 

Als Engineer ben je een belangrijke spil in diverse multidisciplinaire projecten. Van A tot Z denk je mee in technische en haalbare oplossingen. Je maakt vanaf schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties de technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering. Je verzorgt de technische advisering aan opdrachtgevers, maakt (deel) begrotingen en planningen. Dit alles doe je met een team professionals. 

De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf concept tot en met oplevering en in bedrijfstelling. De projecten worden uitgevoerd voor en bij onze diverse industrie gerelateerde opdrachtgevers. Je onderhoudt hiervoor de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten Sweco.

Iedere klantvraag en deelproject is uniek en daarmee is een standaard oplossing niet toereikend om het beste resultaat te leveren. Jouw expertise, scherpe visie en creativiteit dragen hieraan bij.

Bedrijf

Onze opdrachtgever Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 17.500 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken zij aan diverse en uitdagende projecten voor opdrachtgevers binnen de Food/Chemie en Olie&Gas.

Aanbod

In de rol van Engineer E,I & A bij Sweco biedt YER jou een verantwoordelijke en uitdagende functie met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Naast een goed salaris, ontvang je onder andere 32 vakantiedagen.

Na een jaarcontract via YER kom je bij goed functioneren in aanmerking voor een rechtstreeks dienstverband bij de organisatie. 

Profiel

Wij zoeken:

 

 • Een gedreven engineer met de juiste technische know how om de positie van Sweco te versterken;
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting Elektrotechniek of Energietechniek;
 • Iemand met ambitie om jezelf door te ontwikkelen naar de positie van lead-engineer;
 • Iemand die klantgericht, initiatiefrijk is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, bij voorkeur in Nederlands en Engels;
 • Ten slotte iemand die beschikt over doorzettingsvermogen en goed kan werken in teamverband.

 

Doorsturen