Projectleider E, I & A Groningen en/of Drenthe

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10009389
 • Locatie Groningen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Industrial, (Petro)Chemical, Food, Feed, Pharma

Over deze vacature

Heb jij de ervaring en het vakmanschap om met klanten vooruit te kijken naar de toekomst? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Reageer dan snel. YER maakt graag kennis met je voor onze opdrachtgever Sweco.

Functie

In de functie van Projectleider E, I & A word je onderdeel van de Afdeling Industrie bij Sweco. De expertise van deze afdeling omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van investering en vervangingsprojecten in de sectoren Gas, Chemie en/of Food. De core business is engineering en consultancy op het gebied van Process, Werktuigbouwkunde, Elektro, Instrumentatie en Automatisering. 

Als Projectleider ben je een belangrijke spil in diverse mono- en multidisciplinaire projecten. Het projectteam maakt vanaf schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties en technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering. Je verzorgt de technische advisering aan opdrachtgevers, maakt (deel) begrotingen en planningen. Daarnaast heb je nauwe afstemming met de (lead)engineers en tekenaars binnen je projecten. Vanuit eigenaarschap voor diverse projecten draag je zorg voor de nodige verslaglegging en correspondentie. De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf concept tot en met oplevering en inbedrijfstelling. 

De projecten worden uitgevoerd bij diverse industrie gerelateerde opdrachtgevers. Je onderhoudt hiervoor contact met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten het bedrijf. Je hebt regelmatig overleg met en geeft terugkoppeling aan de teammanager.

Bedrijf

Onze opdrachtgever Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 17.500 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken zij aan diverse en uitdagende projecten voor opdrachtgevers binnen de Food/Chemie en Olie&Gas.

Aanbod

In de rol van Projectleider E, I & A bij Sweco biedt YER jou een verantwoordelijke en uitdagende functie met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Naast een goed salaris, ontvang je onder andere 32 vakantiedagen.

Na een jaarcontract via YER kom je bij goed functioneren in aanmerking voor een rechtstreeks dienstverband bij de organisatie. 

Profiel

Wij zoeken een Projectleider met initiatief en overtuigingskracht, vakmanschap en ondernemersmentaliteit.

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met een achtergrond in elektrotechniek, instrumentatie en automatisering;
 • Je hebt ruime ervaring als engineer, bij voorkeur opgedaan in een industriële omgeving;
 • Je hebt aantoonbare praktische ervaring uit het veld;
 • Je hebt een hoge eigen verantwoordelijkheid en bent zeer klantgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken.
Doorsturen