Ontwerper Tactie en Energievoorziening Railinfra

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10008937
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Logistics & Transportation

Over deze vacature

Je combineert het ontwerpwerk binnen met regelmatig een kijkje buiten om te zien hoe het staat met je ontwerp, hoe gaaf is dat! Geldt hoe complexer, hoe uitdagender voor jou? Binnen onze afdeling Engineering & Geodesie hebben wij de mooie functie beschikbaar van Ontwerper Tractie en Energievoorziening, kom jij ons team versterken?

Functie

Als Ontwerper TEV binnen onze projecten houd jij je voornamelijk bezig met het (laten) opstellen van aanbiedings- en uitvoeringsontwerpen binnen nieuwbouw- en vernieuwingsprojecten van het railinfra-systeem. Dit doe je binnen UAV-GC Design & Construct contracten. Daarbij houd je nauwkeurig bij welke uitgangspunten en randvoorwaarden er gehanteerd zijn en welke kansen, risico’s en afwijkingen je signaleert. Hierbij ben je kostenbewust, bedenk je de slimst mogelijke oplossing, houd je rekening met, en stem je af met gerelateerde disciplines en bewaak je aanwezige raakvlakken. Daarnaast bewaak je de aantoonbaarheid en traceerbaarheid vanuit de System Engineerings methodiek en je houdt rekening met bedrijfs-, branche-, en algemene veiligheidsvoorschriften. Denk hierbij aan NVW/VVW en RLN 00128 en RLN 00214.

Ook ben je vraagbaak betreffende Tractie en Energievoorziening vraagstukken. Hierbij werk je zelfstandig, maar kan je altijd terugvallen op je collega’s in het team. Je maakt deel uit van een multidisciplinair ontwerpteam, bestaande uit ontwerpers van verschillende vakgebieden, kortom een veelzijdige functie!

Bedrijf

Duurzaam en veilig reizen in Nederland mogelijk maken. Veilig onderweg, daar doe je het voor!

Je wordt onderdeel van een team dat uit 1.100 collega’s bestaat en daarnaast heb je nog zo’n 16.000 collega’s in binnen- en buitenland. Gezamenlijk werk je aan de toekomst en maak je morgen mogelijk.

Aanbod

Een salaris van € 2300,00 tot € 3477,00 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Dit betekent dat je dus 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld bij! 25 vakantiedagen plus 18 roostervrije dagen.

Profiel

Als ideale kandidaat voor deze startersfunctie beschik je over een afgeronde hbo-opleiding in een elektrotechnische richting en woon je in de regio Utrecht. Je hebt affiniteit met BIM en Systems Engineering als werkmethodiek. Je neemt initiatief, hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid en je communiceert makkelijk met collega’s zoals uitvoerders, calculatoren en werkvoorbereiders. Daarnaast ben je enthousiast en leergierig en kijk je er naar uit om te groeien in de rol van Ontwerper!  Leergierigheid en een gezonde dosis enthousiasme zijn wel belangrijk. Wil jij graag het vak van Ontwerpen TEV leren, dan zijn wij bereid om in jou te investeren! Je bent bekend met de volgende systemen/methoden, of wil je deze eigen maken:

 • D&C en UAVgc contracten
 • Systems Engineering
 • AutoCad
 • Revit en Solid Works
Doorsturen