Calculator Rail Services

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Management
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10008475
  • Locatie Vianen
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Logistics & Transportation

Over deze vacature

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch winnend tenderteam? Ben jij goed met cijfers en kent Excel geen geheimen voor jou? Dan is de functie van Calculator binnen de afdeling Tendermanagement Services dé ideale functie voor jou! 

Functie

Als Calculator verzamel je voor onderhoudsaanbestedingen uiteenlopende informatie en data die je vervolgens overzichtelijk en financieel maakt. Je beoordeelt de door jou gemaakte overzichten zelfstandig en met je tenderteam. Je doel is om samen met jouw team een scherpe en winnende aanbieding te maken door het uiterste uit jezelf en je collega’s te halen. Je levert gegevens aan voor het opstellen van de aanbiedingsbegrotingen, inclusief benodigde capaciteit voor personeel, materieel, materiaal en onder aanneming. Je vraagt prijzen en offertes uit en verwerkt de reacties in de begroting. Je wint informatie in bij diverse personen in onze organisatie waaronder maintenance engineers en zittende contractteams. Je rapporteert aan de tenderleider.

Bedrijf

Goed onderhouden en een veilig spoor! 

Je werkt samen met 7 collega’s in het team Tendermanagement Services en Onderhoud. In dit team geloven ze dat we gezamenlijk de beste resultaten halen. Samen werken zij aan de winnende aanbieding en als ze winnen, dan vieren ze dat! Gezamenlijk werken zij aan de toekomst, en maken zij morgen mogelijk.

Aanbod

  • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van € 2400 tot €3750 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld bij! 
  • Om er voor te zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen plus nog eens 18 roostervrije dagen. 

Profiel

Je hebt een hbo-opleiding in een (technisch) bedrijfskundige of economische richting afgerond. Je hebt al werkervaring opgedaan als calculator of werkvoorbereider. Je bent cijfermatig sterk onderlegd, maar nog beter in het leggen van verbanden tijdens de tenderfase om zo het verschil te maken. Hiernaast bent je nieuwsgierig en creatief, je wilt graag alles weten. Je bent analytisch en kan goed abstract denken. Daarnaast kan je makkelijk wisselen tussen verschillende werkzaamheden en ga jij juist beter presteren van gezonde wedstrijdspanning.  

Doorsturen