Bid Professional Large Contracts

Doorsturen
 
  • Aanbod € 61.000 - € 86.500 bruto per jaar + uitstekende secundaire voorwaarden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10007934
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, Engineering, (Petro)Chemical

Over deze vacature

Een uitdagende en veelzijdige functie op het scheidsvlak van hoogwaardige (proces) technologie, verkoop en financiën. Dit bij een stabiele, innovatieve en financieel sterke organisatie met zakelijke "A klanten".

Functie

Ten behoeve van nieuwe projecten bezoek je, samen met accountmanagers, klanten en ontwikkel je in teamverband business cases, waarbij je risico’s in kaart brengt en projecten op haalbaarheid en rendement beoordeelt. In deze veelzijdige functie bekleed je een dienstverlenende, adviseursrol met een projectmatige aanpak. Je ondersteunt de accountmanagers en bent verantwoordelijk voor het managen van het aanbiedingstraject. Je richt je met je team op technologie, offertes, financiële en juridische aangelegenheden en zorgt voor een goede kwaliteit. Je bekleedt dus een spilfunctie tussen de disciplines en adviseert het management over de doorgang van aanvragen en projecten.

Bedrijf

Evides Industriewater, onderdeel van Evides NV, levert geïntegreerde diensten op (afval)waterzuiveringsgebied aan industriële klanten in Nederland en in toenemende mate in Europa. Ook heeft zij als doel om in 2025 klimaatneutraal te opereren. Met een sterke focus op de industriële bedrijven in de energie, chemie en voedingssector  richt zij zich op langjarige partnerships, waarbij ze zich in de hele waterketen richt op het ontwerp, bouw, financiering en beheer van waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties, transport infrastructuur en warmte en koeling systemen.

Aanbod

  • € 61.000 - € 86.500 + uitstekende secundaire voorwaarden  

Profiel

Hbo, academische opleiding in een technische (bedrijfskundige) richting, enige jaren ervaring op het gebied van contractvorming, projectscope definitie en kostenramingen. Kennis van (proces) installaties is een pre. Sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal (Duits is een pré), doorzettingsvermogen, flexibel en analytisch. Organisatorisch sterk en lange termijn focus.

Doorsturen