Customer Support Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede voorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10008149
  • Locatie Coevorden
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Ben jij de onmisbare schakel die elke dag, op de meest efficiënte manier, meerdere puzzelstukken in elkaar laat vallen? Krijg jij energie van een zeer zelfstandige en uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het coördineren van installatieprojecten, service en onderhoud en het waarborgen van onze kwaliteit? Solliciteer dan bij ons voor de functie van Customer Service medewerker.

Functie

Samen met de planner Service en een team van service monteurs draag jij wereldwijd zorg voor de juiste coördinatie en uitvoering van onze serviceprojecten. Je coördineert wereldwijd de controles, inspecties en coördineert klachten en/of garantievraagstukken. Naast deze coördinatie ben jij verantwoordelijk voor de juiste informatieverstrekking richting klant en interne organisatie en de daarbij behorende administratie.

Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Spare Parts en rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Service en Spare Parts. 

Bedrijf

Al meer dan 170 jaar en zes generaties lang ontwerpt, levert en installeert onze opdrachtgever over de gehele wereld interne transportsystemen voor de bulk- en verpakkingsindustrie. Zowel voor het verticaal als horizontaal vervoeren van producten. Wij zetten vrijwel alles in beweging en staan vanzelfsprekend zelf ook niet stil.

Aanbod

Jouw plezier, persoonlijke ontwikkeling en succes staan bij ons voorop.

Je start met een jaarcontract, waarbij omzetting naar een vast dienstverband tot de mogelijkheid behoort.

We bieden een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring, opleiding en passend binnen de CAO Metalektro. Daarbij  heb je zo’n 33 vrije dagen (inclusief ADV) per jaar.

Je komt werken bij een internationaal familie bedrijf met wereldwijd zo’n 150 tot 200 collega’s, die betrokken zijn bij hun werk én bij elkaar. We houden van hard werken, maar ook van gezelligheid en plezier en daarom vieren we regelmatig samen een feestje.

Profiel

Wij zoeken een kandidaat die een technische opleiding heeft gevolgd, waarbij aantoonbare affiniteit met en kennis van de mechanische techniek een must is.

Jij bezit naast deze technische kennis aantoonbare werkervaring in service projecten. Je bent fulltime beschikbaar en spreekt en schrijft goed Engels en Duits.

Je hebt de bereidheid om te leren, bent organisatorisch sterk, hebt een groot aanpassingsvermogen en je bent klantgericht.

Beschik jij daarnaast over een flinke dosis doorzettingsvermogen, sterke overtuigingskracht, en goede communicatieve vaardigheden dan zijn wij op zoek naar jou!

Doorsturen