Constructeur Bouw & Constructie

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10008128
  • Locatie Arnhem
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering, Construction

Over deze vacature

Voor een opdrachtgever in de Industrie zoeken wij een Constructeur Bouw & Constructie.

Functie

Hier krijg je alle ruimte om jouw expertise op het gebied van het ontwerpen van (complexe) gebouwen en constructies in te zetten en uit te breiden. Je gaat in multidisciplinaire projectteams werken aan een grote diversiteit aan projecten. In deze functie maak jij de constructieve ontwerpen van fabrieken, magazijnen, cleanrooms, leidingbruggen en andere gebouwen en constructies in de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. Dit doe je voor toonaangevende opdrachtgevers. Samen met je collega's streef je naar het beste ontwerp voor elke constructie!

Bedrijf

Dit is een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt geopereerd, namelijk Bouw & Installaties, Handling, Industrie, Infra en Verkeer, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Binnen deze markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

Aanbod

Een uitdagende baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen ze ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden ze ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de tradities.

Profiel

We zoeken een enthousiaste constructeur met een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde. Een post-hbo-opleiding HTI Beton & Staal is een pre. Natuurlijk werk je uiterst nauwkeurig en gestructureerd, maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw enthousiasme en drive. Je vindt het leuk om verschillende dingen aan te pakken en neemt initiatief. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk en kunt dat perfect benutten.

Doorsturen