Jr. Mechanical Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10008124
  • Locatie Almere
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Voor een opdrachtgever in de Constructie Industrie zoeken wij een (Jr.) Mechanical Engineer.

Functie

Hier zijn we gek op technische uitdagingen. Hoe complexer, hoe leuker. Jij ook? Als (junior) Mechanical Engineer werk je met veel eigen verantwoordelijkheid aan de meest grote, dynamische en complexe constructies die vaak veel interfaces hebben. Denk aan de aandrijving van de enorme sluisdeuren van het Panamakanaal, een motion compensated gangway en diverse landmarks, zoals de London Eye. De werkzaamheden zijn divers: je werkt haalbaarheidsstudies uit tot (innovatieve) concepten en bent verantwoordelijk voor het eindproduct. Maar ook zit je regelmatig met klanten aan tafel. 

Bedrijf

Dit is een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt geopereerd, namelijk Bouw & Installaties, Handling, Industrie, Infra en Verkeer, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Binnen deze markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

Aanbod

Een uitdagende baan als Mechanical Engineer bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje. Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de tradities.

Profiel

We zoeken een hbo/wo afgestudeerde werktuigbouwkundige met relevante werkervaring die zich graag vastbijt in technisch complexe vraagstukken. Je houdt van diversiteit in het werk en denkt verder dan het geijkte. Ook ben je communicatief vaardig en technisch sterk: je kunt klanten van je concepten overtuigen als dit nodig is. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kunt dat als geen ander benutten. Stil zitten is voor jou geen optie. Wanneer je de kennis op een bepaald vlak nog niet in huis hebt (want tja, je kan natuurlijk nooit alles weten), weet je precies waar of bij wie je deze kunt halen.

Doorsturen