Lead Engineer E&I

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10007829
  • Locatie Drachten
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Ben je klaar voor de volgende stap? Heb je ervaring als hardware engineer en heb je het gevoel om klaar te zijn voor meer uitdaging?

Functie

Als (aankomend) lead engineer E&I binnen de industrie of machinebouw breng jij de technische kennis mee die nodig is om elk engineeringsproject tot een goed einde te brengen. Je weet hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de opdrachtgever en oplossingsgericht te denken. Je bent innovatief in het denkproces en bent niet bang om je collega’s daar in mee te nemen. Daarbij daag je je collega engineers uit en stimuleer je persoonlijke groei binnen je team. Jij bent diegene die de ballen hoog houdt, collega’s bij elkaar brengt en altijd zorg draagt voor een strakke planning een budgetverantwoording. Je fungeert als projectleider binnen kleinere monodisciplinaire projecten en als meewerkend voorman binnen grote multidisciplinaire projecten. 

Bedrijf

YER is de springplank die jouw techniekcarrière de juiste impuls geeft. Je treedt voor een jaar bij ons in dienst en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in Noord-Nederland. Als jij na dit jaar dit bedrijf en de functie hebt leren kennen krijg je de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij je nieuwe werkgever.

Onze opdrachtgevers zijn de technische bedrijven in Noord-Nederland. Van de grote multinationals tot de pareltjes binnen het MKB bedrijf. Van productielocaties tot machinebouwers. Wij kennen de plek die overeen komt met jouw ambities!

Aanbod

In deze functies kom je in eerste instantie in dienst bij YER. Vanuit hier word je een jaar gedetacheerd bij je uiteindelijke nieuwe werkgever, waar je daarna rechtstreeks in dienst kan treden.

Je krijgt een verantwoordelijke en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Je werkt in een gezond bedrijf, met een plezierig werkklimaat. Daarbij ga je werken aan complexe en uitdagende projecten.

Daarbij kun je rekenen op een goed salaris, fijne secundaire voorwaarden, opleidingsmogelijkheden en je gaat werken vooruitstrevende omgeving!

Profiel

Als Lead engineer E&I heb je gedegen technische kennis opgedaan vanuit je eigen ervaring als engineer. Je enthousiasmeert je collega’s vanuit je kennis en ervaring en bent een coach om ze naar een hoger niveau te brengen. Daarbij heb je een commerciele instelling, heb je goede organisatorische skills en draag je graag verantwoordlijkheid.


Om succesvol te zijn in deze rol, breng je het volgende mee, je;

-       Hebt een behaalde hbo-diploma (elektrotechniek of aanverwant)

-       Hebt meerdere jaren werkervaring als hardware/E&I engineer of hebt al een functie als lead engineer en bent klaar voor de volgende stap

-       Hebt kennis van CAD systemen en E-plan door je eigen ervaring als engineer

Doorsturen