Senior Office Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod Vaste functie bij uitstekende werkgever
  • Vakgebied Support
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10007797
  • Locatie Den Bosch
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Heb je aan een half woord genoeg, ben je service minded, sterk in het proactief ontzorgen en het stellen van de juiste prioriteiten? Wij zoeken een Senior Office Manager met internationale ervaring en oog voor detail.

Functie

Als Senior Office Manager werk je in een zeer dynamische en pragmatische omgeving in een succesvol bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Je bent nauw betrokken bij het geen zich afspeelt binnen de organisatie in het algemeen. Jij gaat werken voor de Vice President en het management team, maar net zo belangrijk is de verbinding met de gehele organisatie. Zorgvuldigheid en integriteit zijn hierbij essentieel. Werken op basis van vertrouwen is het uitgangspunt. Jij vult dit in door te weten wat de prioriteiten zijn en vooruit te denken.

De nadruk van deze positie ligt op secretariële en administratieve taken en het zelfstandig en proactief oppakken van organisatorische zaken. Je werkt complexe documenten, verslagen en presentaties uit. Je regelt zakelijke reizen met bijbehorende visa en dergelijke.

Je draagt zorg voor de algemene interne en externe communicatie. Daarnaast behoren ook mail- en agendabeheer en telefoonafhandeling tot je werkzaamheden. Als je verbeteringen signaleert voor tools, procedures, informatievoorziening etc. initieer je voorstellen en voert deze door.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grootste industriële werkgevers van Noord-Brabant. Van oudsher een familiebedrijf zijn zij de afgelopen 70 jaar gegroeid tot een multinational met 5500 werknemers wereldwijd.

Aanbod

Wij bieden een fulltime positie in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Een organisatie die al jaren op rij verkozen is tot ‘Beste Werkgever’.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke, klantvriendelijke, dienstverlenende en gemotiveerde collega. Je bent stressbestendig en toont flexibiliteit in de verschillende taken. Je hebt een proactieve instelling en weet als geen ander hoe belangrijk vertrouwelijkheid is in deze rol. Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

·         Afgeronde Secretaresse opleiding

·         fulltime beschikbaarheid is een must (40 uur)

·         Minimaal 8 jaar relevante werkervaring

·         Uitstekende computer kennis en ervaring met Microsoft Office.

·         Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Doorsturen