Technisch applicatiemanager

Doorsturen
 
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10007371
  • Locatie Geldrop
  • Type overeenkomst Secondment via YER, Interim/independent
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Voor DAF afdeling PACCAR IT Europe is YER momenteel op zoek naar een Technisch applicatie beheerder.

Functie

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van door Marketing & Sales, PACCAR Parts en sommige dealer systemen. Deze applicaties worden binnen en buiten DAF gebruikt voor met name commerciële en operationele processen. Uitval van deze systemen betekent vaak dat de business gedeeltelijk stil ligt.

Als Technisch Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat deze systemen blijven voldoen aan de afgesproken criteria met betrekking tot performance, beschikbaarheid, security en bedrijfszekerheid.

In de rol van Technisch Applicatiebeheerder ben je aanspreekpunt voor zowel de interne, als de externe klant organisatie.

Je onderhoud regelmatig lokaal contact met klanten over de applicaties die jij in beheer hebt en bent goede op de hoogte van geplande aanpassingen en begeleid de uitvoering daarvan.

Je bent het aanspreekpunt voor het oplossen van incidenten, ondersteunen van gebruikers en het doorvoeren van verbeteringen.

Draait mee in het scrum/agile team binnen je domein voor de invoering van DevOps.

Bedrijf

DAF Trucks N.V. is een technologische onderneming en een vooraanstaande fabrikant van bedrijfswagens in Europa. DAF is een volle dochteronderneming van PACCAR Inc., wereldleider in de ontwikkeling en productie van uitmuntende lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. DAF ontwikkelt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, biedt financiële dienstverlening en informatietechnologie en verkoopt onderdelen voor trucks in het kader van zijn kernactiviteit.

Aanbod

  • Marktconform

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met minimaal een hbo-opleiding richting informatica.

Je hebt uitstekende affiniteit met commerciële en operationele bedrijfsprocessen en bent goed op de hoogte van de huidige en nieuwe IT-technieken waaronder Cloud.

Jouw doel is om een hoge mate van standaardisatie en automation door te voeren in het beheer van Cloud-omgevingen.

Je bent van nature kritisch, komt tot de essentie en bent volhardend in het oplossen van incidenten.

Je behoudt het overzicht door te prioriteren en je doet proactief en preventief verbetervoorstellen t.a.v. het toevoegen of wijzigen van functionaliteiten.

Verder ben je enthousiast, flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en stressbestendig.

Natuurlijk spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels.

Doorsturen