Assistent Projectleider Energie

Doorsturen
 
 • Aanbod € 2.300 - €.3.500
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10007331
 • Locatie Dordrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

De energievoorziening in Nederland wordt in een rap tempo anders van aard en vorm. Als Assistent Projectleider Energie voor gas, water en elektra sta je letterlijk met je voeten in de klei. Samen met je team zorg jij ervoor dat duizenden huishoudens in Nederland altijd voorzien zijn van warmte, energie en stromend water. Zo draag jij je steentje bij aan de energietransitie in Nederland.

Functie

Jij houdt toezicht op het reilen en zeilen van een project. Jij stuurt de onderaannemers en monteurs aan en zorgt dat ondergrondse werkzaamheden worden afgestemd met buurtbewoners. Vanzelfsprekend houd je de veiligheid van jouw collega’s en omstanders altijd scherp in de gaten.

Als Assistent Projectleider Energie sta je met je neus bovenop de meest indrukwekkende projecten zoals aanleg van stadsverwarming of drinkwaterleidingen. Ter plaatse zie je toe op de kwaliteit, maar je denkt ook vooruit. Wat moet je nu regelen zodat het werk volgende week niet stilvalt? Jouw werkdagen zijn altijd anders. Net als de projectlocaties. Werk je eerst zes maanden lang iedere dag in het buitengebied van Rotterdam, dan werk je daarna misschien wel een jaar lang aan een project in de binnenstad van Amsterdam.

En hoewel je veel buiten bent, hoort administratie er ook bij. Zo roep je de materialen af, boek je bestelbonnen binnen, verzorg je de financiële administratie en houd je de planning en tekeningen up-to-date. Wil je doorgroeien? Geef het aan en er komt een plan van aanpak.

De afdeling Kabel- en Leidingsystemen groeit en bloeit. Door de niet te stoppen energietransitie is er de komende jaren volop werk. Al deze aankomende projecten geven veel energie aan de 150 medewerkers van deze afdeling. Met hun kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat de grootste en meest complexe transportleidingsystemen succesvol worden aangelegd of vervangen. Die kennis delen ze graag met je. Ook je collega's staan klaar met raad en daad. Samenwerken is belangrijk, net als op zijn tijd even stoom afblazen.

Bedrijf

Deze organisatie werkt landelijk, maar voelt toch heel persoonlijk aan. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. De focus ligt op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doet deze organisatie door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die ze bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. Ook zetten ze grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in de sector. Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren is het aller belangrijkst. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden zij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij mag je eigen loopbaan bepalen.

Aanbod

 • Een langetermijnsamenwerking.
 • Startsalaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2.300 - €.3.500
 • Een prettige werksfeer: succes worden gevierd!
 • Een warm welkom: een goed inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, met klassikale trainingen.
 • Goede balans tussen werk en privé: dus op tijd naar huis en genoeg vrije tijd
 • Een smartphone incl. abonnement, laptop en auto van de zaak.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal.

Profiel

Jij wilt iets zien van Nederland. Dat treft: als Assistent Projectleider Energie reis je het hele land door om te werken op de meest uiteenlopende locaties. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een steentje bij te dragen aan de energietransitie. Bovendien houd je wel van een uitdaging. Midden in een woonwijk leidingen aanleggen, vraagt bijvoorbeeld om ruimtelijk inzicht en goede afstemming met buurtbewoners. Verder heb je:

 • Een hbo-diploma civiele techniek of een vergelijkbaar niveau door ervaring.
 • Een rijbewijs B.

In de selectie voor deze rol wordt er met zorg iemand geselecteerd. Als jij iemand bent die graag door wil groeien in de organisatie de komende jaren, dan is dat zeker een pre. Het selectieproces bestaat uit   5   fases. Na iedere fase zal er een selectie plaats vinden vanuit YER en de organisatie:

 1. Kennismaking – Waarom pas jij op deze functie? Zijn er ook nog andere functies die goed aansluiten bij jou?
 2. Voorbereidingsgesprek – Welke ervaring heb je al die goed aansluit? Waarin kan en wil jij je nog ontwikkelen?
 3. Eerste gesprek – kennismaking met de organisatie
 4. Tweede gesprek – dieper ingaan op de functie en het perspectief
 5. Contractaanbieding 


Doorsturen