Calculator Civiele Betonbouw

Doorsturen
 
 • Aanbod € 3.100 - € 3.900
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10007228
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Tradities in de infra maken steeds meer plaats voor nieuwe denkwijzen en innovaties. Dat vraagt ook een andere kijk en dynamiek op jouw werk en rol. Hierdoor ben je medebepalend of we een werk binnen halen.

Functie

Je krijgt te maken met veel verschillende contractvormen waarvan sommige nog niet vaak zijn toegepast in de markt. Het draait om samenwerking. Dat vraagt een andere invulling van jouw rol. Je verplaatst je in de klantvraag, spart met de tendermanager over de wensen over contracten van de klanten en bent nauw betrokken bij alle teamleden in de tender organisatie.

Met jouw technische inzicht en praktijkervaring ga je mede richting bepalen aan ontwerpkeuzes. Als ervaren calculator spreek je zowel de taal van de ontwerper als van de uitvoerder. Hierdoor weet je kritische vragen te stellen over het proces en kom je tot de kostprijs die hoort bij de gekozen richting, die je mede bepaalt.

Je gaat aan de slag met multidisciplinaire projecten met een grootte tussen de € 3 en € 30 miljoen euro. 

Je werkt op een regiokantoor in jouw omgeving. Er wordt gewerkt met regio teams en een centraal team. Het centrale team, waar jij onder komt te vallen, heeft als tenderlocatie Utrecht. Vanuit het centrale team worden tenders opgepakt van € 3 tot circa € 30 miljoen. In dit team word je gekoppeld aan een tendermanager. In het team zit veel ervaring met veel uiteen lopende contractvormen, variërend van D&C, Bouwteam, BVP, RAW tot innovatiepartnerschappen. Hierdoor vind je bij veel uiteenlopende klanten aansluiting.

Bedrijf

Deze aannemer is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van (multidisciplinaire) projecten. Het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie wordt hier beheerst. Er ligt een focus op verschillende Product Markt Combinaties, zoals onder andere N-Wegen, railonderdoorgangen, parkeergarages en windenergieparken.

Aanbod

 • Een fulltime baan met een startsalaris die afhankelijk is van jouw ervaring, indicatie € 3.100 tot € 3.900.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 atv-dagen per kalenderjaar.
 • Heb jij de ambitie om door te groeien? Vanuit de rol van calculator heb je de mogelijkheid te werken aan jouw skills om door te groeien naar bijvoorbeeld Tendermanager. Ziet jouw loopbaan pad er anders uit? Dat kan ook! 
 • Jouw leercurve krijgt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden met verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie geboden worden.    

Profiel

Je hebt inlevingsvermogen nodig om je interne en externe klanten te begrijpen en technische en praktijkervaring om te komen tot de juiste aanbieding. Dit betekent dat je een afgeronde hbo-opleiding hebt in de richting van Civiele Techniek en minimaal 3 jaar werkervaring als calculator in de Infra, Civiele betonbouw of Utiliteitsbouw.

In de selectie voor deze rol wordt er met zorg iemand geselecteerd. Als je iemand bent die graag door wil groeien in de organisatie de komende jaren, dan is dat zeker een pre. Het selectieproces bestaat uit 4 fases. Na iedere fase zal er een selectie plaats vinden vanuit YER en de organisatie:

 1. Kennismaking – Waarom pas jij op deze functie? Zijn er ook nog andere functies die goed aansluiten bij jou?
 2. Voorbereidingsgesprek – Welke ervaring heb je al die goed aansluit? Waarin kan en wil jij je nog ontwikkelen?
 3. Eerste gesprek – kennismaking met de organisatie
 4. Tweede gesprek – dieper ingaan op de functie en het perspectief
 5. Contractaanbieding 

Indien alle fases positief zijn, ben jij verzekerd van een baan die bij je past. 

Doorsturen