WABO regisseur

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Public
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10007185
  • Locatie Roosendaal
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
  • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Wabo-regisseur (36 uur per week voor een periode van 4 maanden)
Startdatum: 1 januari of zoveel eerder als mogelijk !!
Gesprekken worden ingepland op 9 december 2020.
Functie

Jouw opdracht


De groep WABO is belast met het proces van vergunningverlening. De Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

(WABO) regelt de vergunningen voor de fysieke leefomgeving. Onze nieuwe WABO-regisseur is er verantwoordelijk voor om dat proces in goede banen te leiden.


Als WABO-regisseur regisseer je enkelvoudige, meervoudige, complexe aanvragen voor een omgevingsvergunning. De complexiteit van deze aanvragen zit hem in de verschillende belangen, maar ook de invloed op het milieu of de leefomgeving. Nadat je de intake hebt uitgevoerd, haal je zowel binnen als buiten onze organisatie alle adviezen op die je nodig hebt voor het opstellen van een zorgvuldige beschikking. Hierbij

kun je denken aan adviezen over ruimtelijk ordening, het bouwbesluit of redelijke eisen van welstand, maar ook bodem, geluid of milieu. Je bent als ervaren WABO-regisseur de schakel tussen de aanvrager en de gemeentelijke organisatie. Maar ook ben je aanspreekpunt voor in- en externe samenwerkingspartners. Je bewaakt de voortgang van

de procedures, afspraken en termijnen in het proces en stuurt hier ook op. Daarnaast ben jij degene die waakt over de kwaliteit van de vergunningverlening, zodat deze geborgd wordt.  Daarnaast verzorg je de bouwbesluittoetsing.


Vanzelfsprekend ben

je communicatief vaardig in woord en geschrift. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je biedt de juiste balans tussen denken en doen en beschikt over een hoge mate van mens-, klant- en resultaatgerichtheid. Je bent tactvol, organisatiesensitief en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Daarbij ben je scherpzinnig, kritisch-constructief, toon je lef en ben je productiegericht.


Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Jouw kracht


Je bent uiteraard als WABO-expert op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht. Je durft kritisch naar zaken te kijken, maar weet vervolgens een praktische vertaling te maken en probleemoplossend te denken. Je weet mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw verhaal. Je kunt dus als geen ander goed met mensen op verschillende niveaus samenwerken en weet jezelf goed uit te drukken in woord en geschrift. Hierdoor wek je vertrouwen bij jouw gesprekspartners, van collega tot directeur als een inwoner van de gemeente Roosendaal.


Je bent in het

bezit van een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde of een juridische richting, aangevuld met specialistische kennis van de WABO en bouwbesluit. Verder heb je ervaring met het afhandelen van

vergunningaanvragen en bestuurlijke processen. Kennis over de wet Bibob is een pré. Het gaat je in deze

functie ook erg helpen wanneer je omgevingsbewust bent en kennis hebt van SQUITXO. 

Doorsturen