Planeconoom

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke Arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Public
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10007071
  • Locatie Woerden
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
  • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Wij zoeken bij de gemeente Woerden en Oudewater een senior planeconoom die zich o.a. met complexe gebiedsontwikkeling, transformatie projecten, schuifruimteprojecten, kostenverhaal, woningbouwprojecten en het opstellen, actualiseren en verantwoorden van grexen bezig houdt.Functie

Dit is het werk

Als planeconoom ben je verantwoordelijk voor de plan economische advisering, de financiële haalbaarheid en de planbegeleiding van ruimtelijke complexe project- en vastgoedopgaven. Je stelt grondexploitatieberekeningen, exploitatieplannen, haalbaarheidsstudies en risicoanalyses op. Je onderzoekt de ruimtelijke plannen op mogelijkheden voor dekking, subsidiëring en realisatie.

 

•   Je analyseert afwijkingen en adviseert en informeert opdrachtgevers.

•   Je levert een ondersteunende bijdrage in het kader van onderhandelingen met marktpartijen en/of andere publieke partijen.

•   Je neemt deel aan interne en externe projectgroepen en toetst, begeleidt en bewaakt plannen op financiële, programmatische en ruimtelijke uitgangspunten.


Voor het team Vastgoed zijn we op zoek naar een Planeconoom voor 16 uur per week.Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Dit breng je mee.

Je bent nieuwsgierig en houdt ervan om voortdurend te zoeken naar financiële mogelijkheden om ruimtelijke plannen mogelijk te maken met oog voor de financiële risico’s en zonder daarbij belangen van de gemeente uit het oog te verliezen. Je bent resultaat- en klantgericht. Je kunt gemakkelijk contacten leggen en onderhouden. Je houdt ervan om samen met anderen resultaten te bereiken. Door je enthousiasme lukt het je om anderen mee te krijgen; door je gestructureerde manier van werken bereik je op tijd je doel. Schriftelijk en mondeling communiceren gaat je gemakkelijk af.


Competenties

Vernieuwend, senioriteit, omgevingsbewust, initiatiefrijk, politiek sensitief, resultaatgericht en samenwerken.

Doorsturen