Recruitment Consultant Installatietechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10007049
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Ieder individu is anders, dat maakt de mens zo mooi. Ieder mens heeft bijvoorbeeld verschillende interesses en behoeftes. Zo wordt de een enthousiast van sport, terwijl de ander enthousiast gemaakt wordt door een goede film op Netflix. Buiten het feit dat iedereen anders is, heeft iedereen ook een ding gemeen met elkaar. Wij worden geboeid en geïnspireerd door personen die excelleren binnen hun vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan Lionel Messi, Frank Underwood of Harvey Specter. Je hoeft geen voetbal of Netflix fan te zijn om deze namen te herkennen. Hoe dat kan? Zij vallen op door te renderen in datgeen wat zij doen. Zij leveren kwaliteit. Zij leven voor datgeen wat ze ambiëren en willen koste wat het kost succesvol zijn. Zij ademen topsport binnen hun vakgebied.

Bij YER ademen wij ook topsport. Niet binnen het voetbal of de entertainmentwereld, maar binnen de wereld van de arbeidsbemiddeling. Binnen deze wereld heeft YER niet alleen de ambitie om op het hoogste niveau te spelen, wij willen keer op keer winnen. Maar dit kunnen wij niet alleen. Daarom zijn wij per direct op zoek naar ambitieuze toppers die ons team energie & infra komen versterken om samen de topsport te kunnen bedrijven en evenals Lionel Messi en Harvey Specter succesvol te zijn.

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant die YER op het gebied van installatietechniek, samen met het al bestaande team, verder op de kaart wil zetten. Je wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande key accounts en zorgt voor de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarbij zal je ook medeverantwoordelijk zijn voor een stuk business development in je rol. Het is een dynamische en ondernemende functie met veel eigen verantwoordelijkheid, afwisseling en een directe koppeling tussen je eigen succes en beloning.

Functie

Als Recruitment Consultant maak je deel uit van het team installatietechniek binnen YER dat bestaat uit ervaren consultants die jou kunnen helpen te groeien in je functie. Je bent samen met een aantal consultants verantwoordelijk voor het op- en verder uitbouwen van een klantenportefeuille in de discipline infra of energie.

Je start met een uitgebreid inwerktraject, waarbij je de nodige trainingen en tools krijgt aangereikt zodat je snel up-en-running bent. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van interviewen, sales, acquisitie en recruitment met daarbij behorende relevante technieken. Daarna word je onderdeel van het YER-energie & infra team in Utrecht, waarbij je de eerste periode aan de slag gaat in de rol van Recruitment Consultant. Nadat je deze periode succesvol doorloopt, kun je de keuze maken om de focus te houden op de kandidaat kant, of om de stap te maken naar een 360 graden functie waarin ook veel klantcontact tot je takenpakket behoort. Je krijgt daarbij de kans om intensief samen te werken met de senior consultants en de kans om een uitgebreid netwerk op te bouwen van klanten en kandidaten. Op deze manier leer je het vak en bovenal de markt goed kennen.

Posities waarin je gaat bemiddelen zijn o.a. binnen rollen als werkvoorbereider, engineer, uitvoerder, projectleider, projectmanager en calculator. Kandidaten die daarbij aansluiten hebben minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding. Het inhoudelijk kunnen begrijpen van deze posities is essentieel voor het bepalen van jouw succes. Deze kandidaten zal je gaan bemiddelen bij klanten zoals bijvoorbeeld Heijmans, BAM, van Dorp, of Unica.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
 • Bonusregeling
 • Smartphone
 • Auto
 • 24 vakantiedagen
 • Training-on-the-job
 • Uitgebreid inwerktraject
 • Ontwikkelingsmogelijkheden (nationaal en internationaal)

Profiel

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Proactief, flexibel en een teamspeler
 • Genieten van een competitie-element
 • Je daagt jezelf graag uit en past zelfreflectie toe om continue te verbeteren
Doorsturen