Junior Constructeur

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede voorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10006962
  • Locatie Eemnes
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij een (aankomend) analytisch Constructeur met innovatief denkvermogen? Je bent als constructeur verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van rapportages voor de projecten. Je adviseert hierover naar je interne collega’s en je bespreekt en licht de berekeningen toe bij de opdrachtgevers.


Functie

Je maakt voor de calculaties de indicatieve berekeningen. Deze definitieve berekeningen worden ter goedkeuring voorgelegd bij de opdrachtgever en je zorgt ook voor rapportages van de projecten. De uitdaging in je werk vind je onder andere in het zoeken naar alternatieve mogelijkheden die zowel goed zijn voor de klant als voor de organisatie. Je streeft dus naar het creëren van win-win situaties. Verder zorg je voor een correct revisiebeheer van projectdocumenten.

Je werkt samen in een team van constructeurs, calculators en commercieel technisch adviseurs binnen de afdeling verwerving. Iedereen heeft een actieve rol als het gaat om teamvorming, samenwerking en continu verbeteren. Jouw standplaats is de vestiging in Eemnes.

Je controleert de te gebruiken berekeningen (zelf of door derden opgesteld) die door de opdrachtgever zijn goedgekeurd, voorafgaand aan de start van de uitvoering. Je meldt vroegtijdig eventueel geconstateerde tekortkomingen. Je hebt dus een belangrijke signaleringsfunctie, je registreert daarbij de afwijkingen en handelt dit in overleg met de projectleider en/of het hoofd calculatie goed af. Je ziet er verder op toe dat de te maken berekeningen voldoen aan de actuele normen en rekenregels.

Je hebt diverse externe en interne contacten vanuit je functie. Zo onderhoudt je contacten met de opdrachtgever over de berekeningen en met het hoofd calculatie en de werkvoorbereider over de uit te voeren/te controleren berekeningen. Jij zorgt ervoor dat zij op een goede manier geïnformeerd worden. Intern neem je deel aan diverse werkoverleggen.

Bedrijf

De missie van deze organisatie is om het beste bedrijf te zijn als het gaat om heiwerken in de bouw en infrastructuur. Een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Het is een familiebedrijf dat stevig gevestigd is in de regio’s. Op deze manier leveren zij een positieve bijdrage aan de werkgelegenheid en de regionale economie. Alle medewerkers worden gestimuleerd om zich te kunnen ontwikkelen en er wordt gezorgd voor een goede balans in werk en privé.

De organisatie levert kwaliteit door gebruik te maken van het beste en meest vernieuwende materieel dat uitstekend geschikt is voor onderhoud, en door goed opgeleid personeel. Een bedrijf met een krachtige en eenduidige uitstraling en veel innovatiekracht, waar medewerkers goed met elkaar werken en goede partners zijn voor hun opdrachtgevers en leveranciers.

Aanbod

In de eerste plaats een zelfstandige en uitdagende functie in een innovatief familiebedrijf. Ontwikkeling van medewerkers vinden ze zeer belangrijk en daar krijg je dan ook de ruimte voor. Verder kun je een goed salaris verwachten met goede secundaire voorwaarden.

Profiel

Je beschikt over hbo denk- en werkniveau, met kennis van civiele techniek en/of bouwzaken. Bij voorkeur ben je al ook al in het bezit van CGF 2/1 en het VCA. Je neemt circa 2 jaar relevante werkervaring mee en kun je uitstekend overweg met Word, Excel en je hebt kennis van Autocad, Dsheet en Skia. Natuurlijk zorg je er verder voor dat je op de hoogte bent van actualiteiten op jouw vakgebied.

Binnen de organisatie gelden er drie kerncompetenties: samenwerken, klantgericht en resultaatgericht. Deze passen jou daarom ook goed. Verder beschik je over cijfermatig inzicht, ben je zorgvuldig, creatief en innovatief. Je beschikt over een goed ontwikkeling analytisch en probleemoplossend vermogen.

Doorsturen