Werkvoorbereider/Coördinator Verkeer

Doorsturen
 
 • Aanbod Dynamische werkomgeving met grote verantwoordelijkheid
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10006896
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als Werkvoorbereider/Coördinator Verkeer pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor de realisatieprojecten en onderhoudscontracten op. Als spin in ’t web is het de uitdaging om verschillende stakeholders te verbinden en ondersteunen. Je zorgt als werkvoorbereider voor een optimale en tijdige contractuitvoering tegen zo laag mogelijke kosten.

Functie

Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het werk aan de contractstukken en wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook ben je bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde werkplanningen. Samen met partners en leveranciers zorg jij ervoor dat alle middelen goed en op tijd op de werklocatie aanwezig zijn, zodat het uitvoeringsproces zo ongestoord en optimaal (LEAN) mogelijk kan plaatsvinden.

De organisatie kent vaste contractteams, waarbij kennisuitwisseling en samenwerking centraal staan. De realisatie en onderhoud teams zijn goed op elkaar ingewerkt en bevinden zich in een open kantooromgeving op een kantoor bij jou in de buurt. Uiteraard werk je nauw samen met uitvoering en planning binnen de eigen afdeling en kom je waar nodig ook op de projectlocaties die zich in het gehele land kunnen bevinden.

Als werkvoorbereider sta je elke dag weer voor een verrassing; 'wat gaat de dag jou vandaag brengen?'. Je start de laptop op, pakt een bak koffie en je collega vraagt naar jouw weekend. De telefoon gaat; de monteur belt jou, hij staat op het project en er is iets mis gegaan met de levering van onderdelen waardoor hij niet verder kan. Je duikt er meteen in en zorgt ervoor dat de materialen zo snel mogelijk zijn of haar kant op komen. Je schakelt met de opdrachtgever, stemt de planning af en zorgt ervoor dat het project binnen het budget blijft. In de middag stap je in de auto en ga je naar jouw project toe. Je ziet dat het vorm krijgt en dat maakt je trots!

Bedrijf

Je werkt samen met 250 man aan de toekomst van de infrastructuur. En dát gaat veel verder dan fietspaden of nieuwe rotondes. Het gaat om veiligheid, slimmer gebruik van schaarse ruimte en het terugdringen van CO2-uitstoot, nieuwe vervoersmiddelen en nog veel meer. De infrastructuur speelt daar een belangrijke rol in. Samen met de opdrachtgevers en partners maakt de organisatie die infrastructuur klaar voor de toekomst. De organisaties kent meerdere disciplines. Jij zorgt vanuit jouw afdeling voor specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken zoals snelwegsignaleringssysteem, verkeersregelinstallaties, verlichtingsinstallaties en andere technische oplossingen onder de noemer Dynamisch Verkeersmanagement. De organisatie ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunnel technische installaties.

Aanbod

 • Je krijgt veel vrijheid in deze zelfstandige baan. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat en de weg die je bewandeld, kan je grotendeels zelf bepalen.
 • Een mooi salaris en echte waardering voor jouw werk!
 • Een uitdagende baan met een diversiteit aan projecten.
 • Ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt onder de Technische Installatie CAO . Je bouwt aan een goed pensioen en je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar.


Profiel

 • Je bent leergierig ingesteld. Nieuwe informatie maak je je je snel eigen en als je iets niet weet dan durf je dat gewoon te vragen.
 • Je komt met ideeën en je bent proactief. Problemen zie je als uitdagingen en je komt snel in actie.
 • Jij bent koning(in) in prioriteren. Als er een storing is, dan is het hands-on en kan je snel schakelen.
 • Je bent in staat om monteurs aan te sturen en te enthousiasmeren.
 • Eén ding is zeker; er verandert altijd iets. Heb je net je ‘things-to-do’ af, gaat de telefoon en kan je de hele planning omzetten. Je houdt van hectiek en afwisseling en eigenlijk ben jij op je best onder tijdsdruk.
 • Verandering zie jij als kans en je toont initiatief en komt met verbetervoorstellen.


Doorsturen