Projectvoorbereider Fundering

Doorsturen
 
 • Aanbod Van A tot Z betrokken bij de projecten!
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10006866
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Complexe funderingsuitdagingen samen met een klein en hecht team oplossen en uitvoeren? Op plaatsen waar bijna niemand anders dat kan gaan jij en je team wel de uitdaging aan om tot een innovatieve oplossing te komen. Als projectvoorbereider kun je deze uitdaging aangaan. Want je gaat aan de slag bij een specialist met een zeer breed scala aan werkmethodes en machines. Met een achtergrond in de civiele techniek heb je al een goede basiskennis die je bij ons verder kunt ontwikkelen. 

Functie

Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als projectvoorbereider funderingstechniek, want iedere dag is anders. Jij bent als schakel tussen opdracht en uitvoering van A tot Z betrokken bij de projecten. Het ene moment ben je bezig met het calculeren van een project, het andere moment verzorg je de inkoop of zoek je naar een optimale planning van mensen en materieel. Wat wel hetzelfde is; jouw team rekent op je.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijsturen van werkmethoden. Verder houd jij je bezig met projectbeheersing en risicomanagement. Je adviseert en ondersteunt de uitvoering bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerk-opstellingen, maakt begrotingen en zet offertes uit. Ook ga je regelmatig samen met de directeur op stap naar de klant om projecten aan te nemen.

Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van vraagstukken naar oplossingen die in de praktijk werken. Oplossingen die verder gaan dan alleen techniek; ook de vertaling van deze oplossingen naar collega’s en opdrachtgevers is belangrijk.

Kortom: alle werkzaamheden van de voorbereiding tot en met de begeleiding van een project liggen in jouw handen en vormen de basis voor een goede uitvoering!

Bedrijf

Je komt te werken bij een specialist binnen de funderingsmarkt waar je als medewerker de mogelijkheid krijgt om het hele traject van aannemen tot opleveren te verzorgen. Een bedrijf dat uitgegroeid is door innovatief en ondernemend te zijn, met een uitstekende naam in de markt. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een professionele bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waar de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Aanbod

Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een pensioenregeling en 43 vakantiedagen per jaar.  Ook zal je regelmatig moeten reizen naar onze projectlocaties, daarom krijg je een auto van de zaak. In beginsel betreft het een fulltime functie, parttime werken is eventueel mogelijk in overleg.


Profiel

Jij bent een echt organisatietalent en de rots in de branding. Je houdt van afwisseling en weet het hoofd koel te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je houdt van structuur, maar je slaat niet door: je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met je team schouder aan schouder te werken. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging! Verder:

 • heb je een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de civiele techniek
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider (stage-ervaring mag je meetellen)
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
 • ben je in het bezit van rijbewijs B
 • geotechnische kennis is een pre


Doorsturen