Werkvoorbereider / Calculator Civiele Betonbouw

Doorsturen
 
 • Aanbod Samen met het team het succes van de afdeling verder uit bouwen!
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10006868
 • Locatie Breda
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en/of calculator in de civiele betonbouw en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? De afdeling betonrenovatie is aan het groeien. Dus vind jij het leuk om samen met het team het succes van de afdeling verder uit te bouwen? 

Functie

Houd jij wel van een uitdaging? Dan zit je als werkvoorbereider calculator beton op de juiste plek. Je hebt je vaste taken, maar daarnaast is het werk vaak ook best ad hoc.

Voor de klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Zodra er een aanvraag binnen komt neem je deze samen met je leidinggevende in behandeling en verzorg jij de offerte of de aanbesteding. Bij opdracht regel je het hele traject ben je verantwoordelijk voor het contract, de voorbereiding, de inkoop en een juiste administratie in het systeem.

Samen met de uitvoering ga je vervolgens het project aan. Je bespreekt je onder andere werkmethoden en de planning met de projectleider en de uitvoerder. Ook bewaak je de voortgang van de bouw, je signaleert eventuele afwijkingen en je draagt zorg voor de registratie van bestekafwijkingen en van meer- en minderwerk. Tot slot verzorg je het opleverdossier zodra het werk gerealiseerd is.

Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij jij garant staat voor het beheersbaar, veilig en kwalitatief goed uitvoeren van onze projecten.

Bedrijf

Hoogwaardig vakmanschap, uitstekende technische kennis en jarenlange ervaring maken deze organisatie tot specialist in voorspantechnieken, voegovergangen en betonrenovatie.

Het specialismen in het bouw- en renovatieproces van betonconstructies maken deze organisatie tot hét aanspreekpunt voor diverse specialistische vraagstukken bij de nieuwbouw en renovatie van bruggen, tunnels, kades, onderdoorgangen en wegen. Jij en je team leveren een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Aanbod

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

Een mooie baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris. Je ontvangt een pensioensregeling en 43 vakantiedagen per jaar. Ook krijg je een leaseauto. Ook krijg je hulp om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.


Profiel

Jij bent een echte administratieve en klantgerichte duizendpoot die het leuk vindt om in een hecht team met gedreven collega’s samen te werken. Je bent zelfstandig, proactief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je begrijpt het vakmanschap van werkvoorbereiding en calculatie en hebt daar ook ervaring in vanuit het specialisme betonrenovatie of de civiele betonbouw. Verder:

 • heb je hbo werk- en denkniveau;
 • heb je een opleiding gevolgd in een civieltechnische richting;
 • in het bezit zijn van BOK is geen must, maar zeker wel een pre;
 • ben je een organisatietalent en werk je nauwkeurig, je vindt werken volgens normen en procedures waardevol en werk je graag in teamverband;
 • heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Doorsturen