Projectcoördinator

Doorsturen
 
 • Aanbod Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen!
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10006864
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij commercieel ingesteld en durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Als projectcoördinator heb je een veelzijdige en afwisselende functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van onze mooie projecten met de focus op duurzaamheid en circulariteit.

Jouw toekomstige team beschikt over enorme kennis en ervaring. Dat wordt ingezet om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor de opdrachtgever, onze planeet en alle mensen. Jij en je team houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat: steeds opnieuw mooie projecten realiseren. 

Functie

Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als projectcoördinator, want iedere dag is anders. Zo houd je je het ene moment bezig met de planning, het volgende moment zit je in overleg met de opdrachtgever. Wat wel hetzelfde is: jij bent dé expert en de verbindende factor binnen de projecten. Jij draagt er zorg voor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid. Als aanspreekpunt voor de projectleider en de uitvoerder zorg jij ervoor dat iedereen aan de slag kan en blijft. Ook zie je erop toe dat het werk conform het contract wordt uitgevoerd. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken en het bijsturen van de projecten. Denk hierbij aan werk- en keuringsplannen, het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerk-opstellingen. Ook let je op de Arbowetgeving. Als er iets misgaat, dan trek je aan de bel. En niet onbelangrijk, jij bewaakt het budget, het is tenslotte niet gratis.

Daarnaast heb je verstand van grond en grondstoffen, milieu en wet- en regelgeving. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en weet je ook hoe je jouw omgeving hiervoor kunt enthousiasmeren. Het betreft een fulltime functie en je voert jouw werkzaamheden grotendeels uit op de projectlocaties. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland.

Bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team. Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, proactief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werk je aan een optimale dienstverlening voor de klanten. Jij en je team ontzorgen met volledig ketenbeheer bij inname van grond en reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland. Jouw collega’s beschikken over unieke expertise op het gebied van asbest- en bodemsanering en zijn producent van secundaire grond- en bouwstoffen.

Circulariteit en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met deze organisatie verbonden. De organisatie bouwt mee aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Eén voor één afvalstromen circulair maken is de missie! Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen!

Aanbod

Je komt terecht in een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving waarin je de regisseur bent van jouw eigen ontwikkeling. Aandacht geven is belangrijk, zowel beroepsmatig als persoonlijk, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Daarnaast kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een pensioenregeling en 43 vakantiedagen per jaar. 


Profiel

Jij bent een rots in de branding. Je houdt van afwisseling en weet het hoofd koel te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je houdt van structuur, maar je slaat niet door: je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met je team schouder aan schouder te werken. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging!

Verder:

 • heb je hbo werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding (civiele) techniek;
 • heb je bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider;
 • ben je goed op de hoogte van de verschillende contractvormen;
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Doorsturen