Talent Development Programme Allround Werkorganisator

Doorsturen
 
 • Aanbod Het traineeship dat leren combineert met werken!
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10006565
 • Locatie Oost-Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en dat dit een mooie basis vormt voor een succesvolle carrière. Daarom hebben wij een programma ontwikkeld waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen na je studie en heb je affiniteit met werkvoorbereiding? Dan is het tweejarig Talent Development Programme Allround Werkorganisator voor jou als talentvolle bouwkundige de perfecte volgende stap! 

Functie

Voor dit Talent Development Programme hebben BOB opleidingen en YER de handen ineen geslagen. Tijdens dit tweejarige programma word je technisch opgeleid tot allround werkorganisator door BOB. YER zal tijdens dit tweejarige traject een sterke focus hebben op jóuw professionele groei en ontwikkeling door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen in soft- en business skills. Na het succesvol afronden van dit tweejarige traject ontvang jij je post hbo-opleiding Allround Werkorganisator.

 Het unieke aan deze post hbo-opleiding tot Allround Werkorganisator is dat de docenten specialisten zijn uit het vakgebied en zelf werkzaam zijn bij toonaangevende bedrijven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Projectmanagement, Kostenbeheersing, Arbeidskunde, Techniek en maakbaarheid, Beheersing van het bouwproces, Persoonlijke effectiviteit en communicatie, Project financiën, Bouwrecht en contractrecht. Je krijgt een steile leercurve, enerzijds door werkervaring op te doen, anderzijds door het doorlopen van een intensief technisch opleidingsprogramma waarbij je gemiddeld 1x per 4 weken een uitdagende trainingsdag krijgt. De persoonlijke ontwikkeling wordt naar een hoger niveau getild door individuele coaching van een gecertificeerde arbeidspsycholoog.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER, maar zal op de vloer aan de slag gaan bij één van de top bedrijven met wie wij samenwerken. YER is een arbeidsbemiddelingsbureau dat actief is binnen verschillende werkvelden. Wij begeleiden starters in de juiste richting van de arbeidsmarkt. Binnen deze twee jaar ontwikkel jij jezelf dermate breed zodat je de skills hebt om het carrière pad te bewandelen dat jij voor ogen hebt. Hoe mooi is dat? Kortom; een unieke mogelijkheid om doelbewust bezig te zijn met jouw toekomst.  

Aanbod

Als jij start in het Talent Development Programme krijg je vanaf dag één een vast contract. De overige voordelen op een rijtje:

 • Een marktconform, bij jouw ervaring passend salaris via YER
 • 8,33% vakantietoeslag
 •   40 vakantiedagen (25 vakantiedagen + 15 aanvullende adv-dagen bouw CAO)
 •   Leaseauto
 •   Post hbo-diploma
 •   Tastbare en direct in praktijk toepasbare trainingsdagen
 •   Persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Profiel

·         Je hebt affiniteit met de werkvoorbereiding

·         Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting Bouwkunde en enkele jaren werkervaring (harde eis)

·         Óf je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Bouwkunde met 0-4 jaar werkervaring

·         Je bent ambitieus en staat klaar om in korte tijd veel te leren

·         Je bent communicatief sterk, leergierig en besluitvaardig

·         Je bent een kei in onderhandelen, plannen en organiseren

Doorsturen