C++ developer

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10003795
 • Locatie Hengelo
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Het ontwikkelen van complete radarapplicaties is een omvangrijk domein. Hieronder vallen het aansturing van de radarsystemen, het organiseren van de radaruitzendingen en het verwerken van de digitale informatiestroom. Het uiteindelijke doel is specifieke objecten te detecteren, te classificeren als bijvoorbeeld vliegtuig of drone. Deze te volgen en in beeld te brengen op een operator-console.

De software maakt een steeds groter deel uit van onze totale engineering inspanning en levert veel extra functionaliteit aan onze radar systemen. De organisatie hecht grote waarde aan de toepassing van hightech technieken en methoden om zo beter en sneller onze oplossingen te kunnen realiseren. De Large Scale Scrum methode wordt toegepast bij de softwareontwikkeling. Verschillende teams ontwikkelen software die geïntegreerd en gedemonstreerd wordt in één product.

Functie

Als software engineer word je ingezet in een ontwikkelproject en draag je bij aan het maken van software designs en software implementaties voor componenten die onderdeel zijn van moderne radar systemen.

Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen in verschillende richtingen. Afhankelijk van jouw vaardigheden, passie en ambities zijn er meerdere groeipaden mogelijk, bijvoorbeeld richting software architect of test engineer.

Bedrijf

Deze organisatie ontwikkelt hightech systemen. Ze levert niet alleen single producten aan, maar biedt ook volledige systemen aan. De organisatie is actief op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Aanbod

 • Je maakt deel uit van een leuk team in een hightech, innovatieve, internationale omgeving
 • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch/management/commercieel of internationaal vlak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Een fijne werkplek in een modern gebouw, met aandacht voor een goede work-life balance en flexibiliteit
 • 40 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren.

Profiel

Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan radar processing oplossingen en complexe algoritmes? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De voorwaarde hiervoor is een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting, bij voorkeur (technische) informatica, elektrotechniek, of computer science. Een passie voor software engineering en interesse in toegepaste wiskunde is vanzelfsprekend waarbij kennis en ervaring met de volgende tools en technieken een pre is: C, C++, Linux, Jenkins, Nexus, Maven en Continuous Integration.

Als persoon ben jij creatief, open en flexibel en goed in staat te opereren als een teamspeler. Je hebt enige jaren ervaring in software engineering of software integratie in een real time omgeving. Daarnaast ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en communiceer je op heldere wijze.

Doorsturen