Juridsch medewerker handhaving

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke Arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Public
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10006231
  • Locatie Roosendaal
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
  • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal! In Roosendaal zetten ze in op mooie resultaten die samengaan met werkplezier. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij hun drie kernwaarden. Zij geloven in de kracht van hun medewerkers. Daarom werken zij steeds meer in kleine groepen van acht tot twaalf medewerkers. Deze medewerkers zijn met elkaar verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdelen onderling hun werkzaamheden. Zo zijn ze wendbaar en ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven. 

Functie

Juridisch medewerk(st)er handhaving (parttime) voor een periode van 3 maanden

Een praktisch ingestelde duizendpoot die juristen tijdelijk ondersteunt en meehelpt in de afhandeling van handhavingsdossiers. Vooralsnog gaat het hier om een parttime functie voor 20 uur in de week voor een periode van 3 maanden. Verlenging met 3 maanden is, indien nodig, mogelijk.

Jouw baan.

Als juridisch medewerk(st)er bij de groep Veiligheid; Strategie & Ondersteuning (VSO) behandel je de minder complexe handhavingszaken op het gebied van de Algemene plaatselijke verordening, de Afvalstoffenverordening, de Winkeltijdenwet en de Wegenverkeerswet 1994. Je hebt een eigen werkvoorraad handhavingsdossiers waarbij je verantwoordelijk bent voor een goede juridische en tijdige afhandeling van je dossiers. Ook vertegenwoordig je de gemeente Roosendaal bij de behandeling van bezwaar- en beroepschriften die voortvloeien uit je dossiers. Daarnaast ben je voor je eigen handhavingsdossiers ook het aanspreekpunt voor de toezichthouders die de door jou uitgezette controles voor je dossiers uitvoeren. Je werkt veelvuldig samen met je collega’s binnen de groep VSO, maar ook met collega’s van bijvoorbeeld Vergunningen, Beheer en Openbare Werken. Kortom, een afwisselende functie in een groep met behulpzame collega’s die de kneepjes van het vak kennen.

Bedrijf

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Jouw kracht. 

Als juridisch medewerk(st)er vind je het leuk om met anderen samen te werken en anderen werken graag samen met jou. Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Met je no-nonsense mentaliteit ga je 100% voor het resultaat en daarbij geldt voor jou “afspraak is afspraak”. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, maar bent ook prima in staat om zelfstandig een project uit te voeren. In de samenwerking met de collega’s van VSO durf je bestaande verhoudingen en gewoontes bespreekbaar te maken. Je schrikt er niet van als je collega’s dat ook bij jou doen. Daarbij verlies je het grotere geheel niet uit het oog. Je kunt goed omgaan met tegengestelde belangen. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder. Vanzelfsprekend beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt een afgeronde relevante Hbo opleiding, bijvoorbeeld Rechten. Het is een pre als je al ervaring hebt met handhavingsvraagstukken. Heb je een Mbo-opleiding afgerond, maar wel aantoonbare werkervaring op Hbo-niveau? Reageer dan gerust.

Doorsturen