Vergunningverlener Wabo

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Public
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10006046
  • Locatie Uden
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
  • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Waar kom je te werken?

De gemeente Uden is een ondernemende en toekomstgerichte organisatie waar werken met plezier en vertrouwen centraal staat. Lef, resultaatgerichtheid en verbinding met de Udense samenleving. Dát is waar de gemeente Uden voor staat. Daarnaast zijn we als gemeente volop bezig met een kansrijke ontwikkeling om samen te gaan met de gemeente Landerd per 1 januari 2022. Bij de gemeente Uden werken ongeveer 380 collega’s in 4 afdelingen.


Eén van die afdelingen is de afdeling Ruimte. Deze afdeling bestaat uit vijf teams: Dienstverlening, Inrichting, Ontwikkeling en twee teams Uitvoering. Het team Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling/toekomstvisie in het ruimtelijk domein, het regisseren van klantvragen (bewoners, bedrijven, organisaties) en het leiden van integrale projecten. Binnen het team Ontwikkeling werken beleidsadviseurs, projectleiders en Wabo-regisseurs. Zij richten zich op de ontwikkeling van het ruimtelijk domein. Daarbij wordt zoveel als mogelijk al gewerkt volgens het gedachtengoed van de komende Omgevingswet.

Functie

Wat ga je doen?

Als Wabo-regisseur ben je de spreekwoordelijke spin in het web bij Wabo-aanvragen en informatieverzoeken. Je houdt je bezig met vergunningverlenende taken in het vakgebied (bouwen, slopen, technische toetsen, bestemmingsplantoets, etc.), voortkomend uit de WABO. Je stuurt het proces aan en houdt oog voor een integrale belangenafweging. Je werkt daarbij samen met diverse collega’s. Je bewaakt de betreffende termijnen van zowel interne als externe adviespartners (Omgevingsdienst, brandweer). Je bent het vaste aanspreekpunt voor de initiatiefnemer. Kortom, je bent een goede organisator, bekwaam in het analyseren van ruimtelijke vraagstukken en hebt affiniteit met bouwen.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:


·         Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;

·         25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;

·         Reiskostenvergoeding of leaseauto;

·         Goede pensioenregeling;

·         Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;

·         Doorlopend uitdagende opdrachten in het ruimtelijk domein;

·         Intensieve en persoonlijke begeleiding;

·         Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject;

·         Inspirerende masterclasses.

Profiel

Kandidaatomschrijving

Kennis & ervaring

De kandidaat beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding op het vakgebied Bouwkunde aangevuld met de opleiding Ambtenaar BWT I/II. Daarnaast beschikt de kandidaat over tenminste 3 jaar recente werkervaring in het vakgebied bij voorkeur opgedaan bij een overheidsorganisatie.


Competenties

De kandidaat heeft ervaring in het voeren van regie en projectmatig werken. De kandidaat toont initiatief, werkt gemakkelijk samen met diverse disciplines en durft mensen aan te spreken op gemaakte afspraken. De kandidaat houdt zichzelf ook goed aan afspraken en stuurt op het behalen van deadlines.


De kandidaat benadert uitdagingen zoveel mogelijk vanuit verschillende oplossingsrichtingen, is stressbestendig en beschikt over een gezond relativeringsvermogen. Tevens is de kandidaat communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift.

Doorsturen