Consultant Legal

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Legal
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10005856
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Legal

Over deze vacature

Elke dag het beter doen dan gisteren, daar staan wij als team voor. De kernwaarden kwaliteit, no-nonsense en transparantie staan centraal in onze dienstverlening richting klanten en kandidaten. In verband met de groei van het aantal opdrachten zijn wij toe aan uitbreiding van ons team met een ambitieuze Consultant Legal die samen met ons de business verder gaat uitbouwen.

Team YER Legal is uniek binnen de markt van Legal Recruitment door onze manier van (samen)werken. Wij delen onze netwerken, opdrachten, targets en successen. Interne concurrentie kennen wij niet. Wij werken dagelijks samen voor onze klanten en kandidaten. Zij staan immers centraal!

Functie

Als Consultant Legal ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze business. Je legt contacten, breidt het netwerk uit, komt aan tafel bij potentiële opdrachtgevers en vertaalt dit naar concrete business. Daarbij ligt je focus tevens op het op- en uitbouwen van het kandidatenbestand, waarbij jij de ambities van kandidaten kent, zodat je altijd een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat kunt realiseren. Verder betekent de rol van Consultant Legal: kiezen voor een ondernemende positie met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen succes en beloning.

Meer weten over de werkwijze van ons team? Kijk hier om het verhaal van Deborah Wijlhuizen, Managing Consultant bij YER Legal, te lezen.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler.

YER Legal is onderdeel van YER Executive. Ons team bestaat momenteel uit drie consultants en twee search associates. Naast werving & selectie bieden wij sinds 2016 ook de mogelijkheid van bemiddeling van zzp’ers en consulting aan. Wij werken samen met de top van het bedrijfsleven en diverse advocatenkantoren (met name high-end boutiques).

Aanbod

Als jij de kandidaat bent waar wij naar op zoek zijn, dan bieden wij jou graag het volgende:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Onderdeel van een hecht team waar kwaliteit voorop staat en successen worden gevierd

Overtuig ons dat je een meerwaarde bent voor het behalen van onze doelstelling en we geven je alle vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om er een succes van te maken. Succes wordt gewaardeerd én beloond!

Profiel

 • Onze nieuwe collega heeft een juridische vooropleiding (wo) en juridische werkervaring in het bedrijfsleven en/of advocatuur.
 • Je bent geïnteresseerd in het carrièreperspectief van een jurist.
 • Je fungeert uitstekend als business partner en gesprekspartner op niveau voor onze opdrachtgevers, omdat je de uitdagingen (zowel inhoudelijk als organisatorisch), waar Heads of Legal en Partners van advocatenkantoren dagelijks mee te maken hebben, begrijpt.
Doorsturen