Re-integratie Specialist

Doorsturen
 
  • Aanbod Re-integratie- en Verzuimspecialist bij vooraanstaande werkgever
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10005774
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Logistics & Transportation

Over deze vacature

Voor een multinational in Amsterdam zijn wij op zoek naar 3 Re-integratie Officers voor minimaal 32 uur per week voor circa 1/2 jaar per direct via detachering (geen ZZP mogelijk).

Functie

Als Reintegration Officer help je medewerkers weer op pad! Je bent een echte regisseur van het verzuim- en re-integratieproces. Je initieert, stemt af en adviseert alle betrokken (in- en externe) partijen over alle aspecten van re-integratie en casemanagement, en verstrekt informatie over de wet- en regelgeving m.b.t. verzuim, WVL, WAO/WIA en subsidieregelingen om zo een duurzaam en optimaal re-integratie traject te faciliteren. Dit doe je door doelgerichte en tijdige interventies te adviseren en in te zetten. Je begeleidt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte medewerkers terug in eigen of ander werk binnen of buiten de organisatie. Daarnaast hebt je een belangrijke adviesrol binnen jouw aandachtsgebied om de lijnorganisatie te adviseren over het verzuim zowel op casuïstiek niveau als op afdelingsniveau.

Als Reintegration Officer ben je een specialist, je hebt actuele kennis van wet- en regelgeving alsmede kennis en affiniteit met de bredere HR-onderwerpen. Je bent goed in staat de juiste balans aan te brengen tussen zakelijke en relationele aspecten. Je bent verantwoordelijk voor 50 dossiers.

Bedrijf

Een multinational in Amsterdam.

Aanbod

Tijdelijke functie voor circa een half jaar met optie tot verlenging.

Bemiddeling via detachering waarbij je een nog nader af te stemmen maandsalaris ontvangt op basis van 40 uur. ZZP is niet mogelijk.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met minimaal hbo werk- en denkniveau. Iemand met aantoonbare recente werkervaring: minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder is kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid, re-integratie en arbeid(songeschiktheid) een vereiste, alsmede in het bezit zijn van een diploma tot register case manager of soortgelijke opleiding. Arbeidsdeskundige kennis is een pre. Het betreft een functie van minimaal 4 dagen per week.

Doorsturen