Strategisch Adviseur

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005459
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Energy, Gas, Water, Public & Civil, Non-Profit

Over deze vacature

Voor Evides Waterbedrijf in Rotterdam komen we graag in contact met een deskundige, betrouwbare en gemotiveerde Strategisch Adviseur.

Functie

Als strateeg ben je nauw betrokken bij onderzoeken, project- en werk­groepen. Je houdt voeling met de omgeving van het bedrijf en vertaalt (maat­schappelijke, technologische en economische) ontwikkelingen naar glas­heldere en adequate adviezen voor in- en externe klanten. Je rapporteert aan het hoofd Strategie. 

Bedrijf

Evides Waterbedrijf (sinds 1874) levert betrouwbaar drinkwater aan 2,5 miljoen consu­menten in het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en de Brabantse Wal. Daar­naast is Evides Industriewater een belangrijke speler op de nationale en Europese markt voor industrie­water en afvalwaterzuivering. De combi­natie van een robuuste drinkwaterdivisie en een commerciële industrie­water­divisie maken Evides tot een veelzijdig en innovatief waterbedrijf. Evides behoort in Nederland tot de top van meest efficiënt en effectief opererende (drink)waterbedrijven.

Evides is een groeiende organisatie, die circa 740 medewerkers telt. Een water­bedrijf met een jonge naam én jarenlange expertise. Een ervaren en serieuze sparringpartner die met grote bedrijven samenwerkt. Evides staat niet alleen stil bij vandaag, maar kijkt ook naar de kwaliteit en dienstverlening van morgen. 

De afdeling Strategie vervult hierbij een belangrijke rol. Zij adviseert de directie en het managementteam over zaken als visievorming, leveringszekerheid, business­planning, assetmanagement, risicomanagement, waterketen en bronnenbeleid.

Aanbod

€ 53.000 - € 76.000 + uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Je wordt ingedeeld in schaal 11 van de cao Waterbedrijven. Het maximum bruto maandsalaris in deze schaal gebaseerd op een 40-urige werkweek is € 5.069.
 • Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! 
 • We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en regelmatige ontwikkelingsgesprekken om altijd het beste uit je zelf te halen. 
 • We hanteren prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bijdrage voor de fitness, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.
 • Je komt in een fijne werkomgeving waarbij de medewerker voorop staat en we veel waarde hechten aan privé/werkbalans. 

Profiel

Academisch werk- en denkniveau. Een opleiding bijvoor­beeld richting (technische) bedrijfskunde/bestuurskunde/techniek aangevuld met enige jaren relevante ervaring bijvoorbeeld op gebied van consultancy/beleid. Affiniteit met de (drink)watersector is een pre. Analytisch sterk, uitstekende sociale en adviesvaardigheden, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Doorsturen